ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 10η Έκθεση Βιβλίου

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

10η Έκθεση Βιβλίου




Νικομάχου 18, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 9940699 /Φαξ: 210 9940105
Site:www.politismos-ilioupoli.gr Email:info@politismos-ilioupoli.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


10η Έκθεση Βιβλίου
στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου που συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης και την οποία έχουν αγκαλιάσει, στο πέρασμα των χρόνων, όλοι οι φιλαναγνώστες πολίτες του Δήμου μας και ευρύτερα της Αττικής.

Όπως κάθε χρόνο, μικροί και μεγάλοι λάτρεις του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο των λέξεων, των γνώσεων, και των ιδεών. Στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή, όπου η ηλεκτρονική πρόσβαση και ανάγνωση κειμένων γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, το βιβλίο παραμένει μια πνευματική απόλαυση μοναδικής αξίας, της οποίας κοινωνοί μπορούμε και οφείλουμε όλοι μας να γίνουμε, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε.

Συγκεκριμένα φέτος, από τις 7 έως τις 23 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης) θα φιλοξενήσουμε σημαντικούς συγγραφείς που θα μας παρουσιάσουν τα καινούργια τους βιβλία, θα ανακαλύψουμε το έργο νέων ταλαντούχων δημιουργών και θα απολαύσουμε πλήθος καλλιτεχνικών και διαδραστικών εκδηλώσεων. Κυνήγι θησαυρού με τους αγαπημένους Γαλάτες, Αστερίξ και Οβελίξ, εικαστικά εργαστήρια, ανάγνωση παραμυθιών, μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις, θέατρο σκιών και πολλές ακόμα βιωματικές δράσεις και εκπλήξεις θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: