ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΓΣΗ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΓΣΗ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, η νέα γενιά βρίσκεται αντιμέτωπη με πάρα πολύ σημαντικά & κρίσιμα προβλήματα. Μια από τις πλέον πιο επωφελής διεξόδους της είναι και ο αθλητισμός, όπου σημαντικός εκπρόσωπός του στην πόλη μας είναι ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης (Γ.Σ.Η.).

Αυτό άλλωστε φαίνεται από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταφέρει σε όλα τα αθλητικά του τμήματα μέσα στην ιστορική του διαδρομή, αυτή των 60 χρόνων που συμπληρώνονται φέτος. Αποδεικνύεται πως η μεγαλύτερη δύναμη του Γ.Σ.Η. είναι ο κόσμος της πόλης μας και αυτό είναι σίγουρο διότι βασίζεται στην αγάπη και στην ανιδιοτελή στήριξή του.

Έτσι λοιπόν, το πνεύμα του αθλητισμού, δηλ. της ομαδικότητας, της συνοχής, της αλληλεγγύης & της ομοψυχίας, θα πρέπει να παραδειγματίσει & να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε πιο πολλά & να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα τις δυσκολίες, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι τα περισσότερα και οι διαχωρισμοί του παρελθόντος έχουν οριστικά πια τελειώσει!

Συμπληρώνοντας λοιπόν φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Γ.Σ.Η. και αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό της τοπικής μας κοινωνίας, εύχομαι από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στα τμήματα του, τους αθλητές, τους προπονητές & γενικά σε όλους τους παράγοντες.

Τάσος Ευσταθίου

Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου

Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: