ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγρια δολοφονία 80χρονης μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Άγρια δολοφονία 80χρονης μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη



Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη την οποία δολοφόνησαν ληστές. Την έδεσαν στο κρεββάτι της, την φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι. Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τη μονοκατοικία, άρπαξαν οτι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Το βίαιο έγκλημα που έγινε στην οδό Κρέοντος 43 στην Ηλιούπολη αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί οταν μια γειτόνισσα βρήκε νεκρή την 80χρονη και ειδοποίησε την αστυνομία.



Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο Newsit, το φως στην κουζίνα της ηλικιωμένης ήταν αναμμένο εως τις 12.30 το βράδυ. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στην μονοκατοικία όχι από την κεντρικη είσοδο αλλά από την πλαϊνή αυλόπορτα.



Στη συνέχεια αφού μπήκαν στην αυλή, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και μπηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι ληστές αιφνιδίασαν την άτυχη ηλικιωμένη την οποία έδεσαν πισθάγκωνα στο κρεββάτι της, τη φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι. Εκαναν άνω κάτω το σπίτι, άρπαξαν οτι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της 80χρονης αναζήτησαν ίχνη των δραστών στη σιδερένια αυλόπορτα που παραβίασαν οι ληστές.



Η 80χρονη από τη Θράκη ζούσε μόνη της εδώ και πολλά χρόνια καθώς είχε χάσει τον μοναχογιό της που ήταν καθηγητής πανεπιστημίου.

Όπως λένε οι γείτονες η ηλικιωμένη δεν ήταν πλούσια και ήταν μια πολύ ευγενική και αγαπητή γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: