ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήλωση - «βόμβα» του Ρακιντζή: «Εκατό άτομα οι επίορκοι σε όλη την Ελλάδα»

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δήλωση - «βόμβα» του Ρακιντζή: «Εκατό άτομα οι επίορκοι σε όλη την Ελλάδα»


Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Μία δήλωση – «βόμβα» που καταρρίπτει όλα όσα διέρρεαν για τους επίορκους υπαλλήλους ως «δεξαμενή» των απολύσεων στο Δημόσιο κάνει στο newpost ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.

«Σε ολόκληρη τη χώρα ο αριθμός των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων δεν ξεπερνά... τους εκατό»!

Ο κ. Ρακιτζής διευκρινίζει ότι μιλά για τις περιπτώσεις που έχουν τελεσιδικήσει στα κατά τόπους πειθαρχικά συμβούλια και «αδειάζει» τον πρώην υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

«Από τον περασμένο Φεβρουάριο είχα στείλει στον κ. Μανιτάκη λίστα με ονόματα 2.200 υποδίκων υπαλλήλων, προκειμένου να επισπευθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, αλλά δεν έγινε τίποτα», λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο newpost.

Ο κ. Ρακιντζής, μάλιστα, σημειώνει με νόημα πως «δεν έχει σημασία αν διαφωνείς με ένα νόμο όταν τον έχεις υπογράψει. Ως κράτος βάλαμε κάποιες υπογραφές στις συμφωνίες με την τρόικα και οφείλουμε να τηρήσουμε τα συμφωνημένα. Αν διαφωνούσαμε, έπρεπε να μην υπογράψουμε τα κείμενα. Η πρακτική "υπογράφω αλλά δεν τα τηρώ" δεν είναι σοβαρή».
Διαβάστε: http://newpost.gr/post/252489/rakintzhs-sto-newpost-ekato-atoma-oi-epiorkoi-se-olh-thn-ellada#ixzz2YqscpI5M

Δεν υπάρχουν σχόλια: