ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρηματοδότηση του ΟΣΚ για τα σχολεία

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Χρηματοδότηση του ΟΣΚ για τα σχολεία

Σημαντική χρηματοδότηση του ΟΣΚ για τα σχολικά μας συγκροτήματα

Την Τετάρτη, 10/7/13, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης, Β. Βαλασόπουλου, κατόπιν επιτακτικού και επανειλημμένου αιτήματός του, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, κ. Ηρακλή Δρούλια. Κατά τη συνάντηση αυτή εξασφαλίσθηκε, ως αποτέλεσμα της εμπεριστατωμένης ανάδειξης των αναγκών των σχολικών μας συγκροτημάτων και της μαχητικής διεκδίκησης τον σχετικών κονδυλίων εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σημαντική χρηματοδότηση από τον ΟΣΚ έργων για τα σχολεία της πόλης μας.
Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε ότι:

Ο ΟΣΚ θα διαθέσει το ποσό των 120.000€ για έργα αποκατάστασης και βελτίωσης της μόνωσης στο συγκρότημα των Πολυκλαδικών.
Ο ΟΣΚ θα διαθέσει επίσης το ποσό των 130.000€ περίπου για διαμόρφωση των προαύλιων χώρων και συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας.

Οι παραπάνω εργασίες στο συγκρότημα των Πολυκλαδικών και στα υπόλοιπα σχολικά κτίσματα θα γίνουν με εργολαβία που θα εκτελέσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ο ΟΣΚ.
Επιπλέον για το έτος 2014, ο ΟΣΚ θα εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή στο 7ο&21ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης τεσσάρων (4) αιθουσών διδασκαλίας, τεσσάρων (4) ειδικών αιθουσών και μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Σημειώνουμε τέλος, ότι συνεχίζεται με χρηματοδότηση του ΟΣΚ, και προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2013, η κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

11/7/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: