ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είδατε για να γράφουμε για την καθαριότητα άρχισαν στο Δήμο να κινούνται

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Είδατε για να γράφουμε για την καθαριότητα άρχισαν στο Δήμο να κινούνται

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ
Αφού ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που κάναμε την εμφάνισή μας στο διαδίκτυο θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως μαζί σας και χάρη στην δική σας βοήθεια πετύχαμε την πρώτη μας "νίκη". Θυμάστε που γράφαμε για την καθαριότητα στην Πόλη μας και από εδώ αλλά και από ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που επανεκδόθηκαν για να γίνουν ο σύμμαχός σας στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ο Δήμος λοιπόν φαίνεται πως "πιέστηκε" από τα ρεπορτάζ μας και έβγαλε στις 9-8-2013 την παρακάτω ανακοίνωση
ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΔΩΝ.

ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΔΩΝ.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν την εργασία τους οι συμβασιούχοι εργάτες καθαριότητας και συγκεκριμένα από τις 1/8/2013 και σε καθημερινή πλέον βάση, υλοποιεί το πρόγραμμα για το πλύσιμο και την απολύμανση όλων των πράσινων κάδων της πόλης.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα προηγηθούν οι πυκνοκατοικημένες περιοχές, ενώ με εντολή του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Κώστα Σεφτελή, που επιβλέπει προσωπικά τη διαδικασία, στους πλυμένους κάδους, επικολλάται αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία πλύσης και απολύμανσης, ώστε να είναι ενήμεροι και οι συμπολίτες μας.
Επίσης στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου οι δρόμοι και ο αριθμός των κάδων που πλύθηκαν.

8/8/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμείς αναμένουμε να δούμε και την υλοποίηση των εξαγγελιών του Αντιδημάρχου κ. Σεφτελή και θα σας κρατάμε ενήμερους. Άλλωστε από Σεπτέμβρη θα μπορείτε να επικοινωνείτε  μαζί μας τηλεφωνικά για να μας λέτε ό,τι συμβαίνει και δεν πέφτει στην δική μας αντίληψη. Εσείς εκεί εξω είσαστε οι καλύτεροι ρεπόρτερ μας άλλωστε σε εσάς οφείλουμε τα πάντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: