ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης


 Ζώδια Κριός:Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα για αυτό είστε πολύ δραστήριοι αυτή την περίοδο. Η φιλική σας συμμετοχή σε μια ομάδα θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε και κάτι καλό επαγγελματικά. Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ καλός φίλος για σας ίσως όμως να υπάρχει μια νέα ανατροπή και από φιλική συμπεριφορά να μετατραπεί σε ερωτική. Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλύτερα από εδώ και εμπρός και μπορείτε να υπολογίζετε σε μια καλή συνεργασία για να σας φέρει χρήματα και ανανέωση των δυνάμεών σας.

Ταύρος:Δυσκολεύεστε συναισθηματικά γιατί ίσως πρέπει να τελειώσετε μια σχέση η οποία όμως ακόμα υπάρχει μέσα σας αλλά οι περιστάσεις σας πιέζουν και εσείς χρειάζεται να πάρετε μια θέση. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε από μια κατάσταση πιεστική γιατί θα πρέπει να εξισορροπήσετε πάνω σε πολλά και δύσκολα σημεία. Επειδή είστε πολύ δυνατοί, δεν το βάζετε κάτω και προσπαθείτε. Το νόημα της φιλίας για σας είναι κάπως δύσκολο γιατί θέλετε αποκλειστικότητα. Η σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική με έναν άλλο Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό της.
Δίδυμοι:Έχετε στη διάθεσή σας πολλά εργαλεία να δουλέψετε για αυτό δεν πρέπει να τα παρατάτε και να το βάζετε κάτω, επειδή λειτουργείτε καλύτερα όταν είστε εν μέσω καταστάσεων ή ατόμων που είναι κάπως διαφορετικοί από το συνηθισμένο. Θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί έχετε ευχέρεια και ευκολία να κάνετε πράγματα που σας πηγαίνουν. Το εξωτερικό ή θέματα που σχετίζονται με αυτό όπως πχ. σπουδές ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας. Ανοίγει μια πόρτα που θα είναι πολύ θετική για σας και σας δημιουργεί και πιθανότητα αύξησης χρημάτων.
Καρκίνος: Ανοίγεστε σε φίλους παρόλο που για σας δεν είναι και πολύ εύκολο να μοιράζεστε πράγματα. Η διάθεσή σας να σχετιστείτε με άτομα που δεν έχουν την ίδια θεωρία με εσάς, θα σας δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείτε με καινούργιες πληροφορίες. Η επαφή με έναν Υδροχόο μπορεί να σας αναστατώσει γιατί θα σας βάλει σε ένα νέο σκεπτικό. Η διάθεσή σας να φανείτε μεγαλόπρεποι και ανοιχτοχέρηδες πιθανόν να σας οδηγήσει σε υπερβολές για αυτό να είστε συγκρατημένοι γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές. Οι αγορές σας ίσως να μην είναι και πολύ χρήσιμες.
Λέων: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας είναι πολύ δυνατή γιατί σηματοδοτεί έντονες καταστάσεις οι οποίες θα σας φέρουν αλλαγές. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια οπισθοχώρηση στις απαιτήσεις σας και στον τρόπο που σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε. Πάντως αν βγει από μέσα σας μια νέα κρυμμένη ενέργεια η οποία θα είναι περισσότερο επαναστατική, μην το παρεξηγήσετε γιατί είναι δικιά σας και την κρύβετε. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε παραπάνω με τις αποφάσεις που θα πάρετε τώρα. Επειδή οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη πυγμή και διάθεση για μεγαλείο μπορεί να θέλετε απαραίτητα να είστε το επίκεντρο όπου κι αν βρίσκεστε.
Παρθένος: Ανταποκρίνεστε περισσότερο σε κάτι που δεν έχει εμφανή σημάδια αναγνώρισης και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να φαίνονται όλες οι κρυμμένες σας επιθυμίες και απαιτήσεις. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά, αφού όλη την περίοδο είχατε δοκιμαστεί και οι δύο και περάσατε από πολλές φάσεις για να καταλήξετε σε ομοφωνία. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο είναι αναγκαίο να επιβάλετε κάποιες νέες και μοντέρνες γραμμές γιατί δεν προχωράτε με τις παλιές και τετριμμένες μεθόδους. Μια ξαφνική ανακάλυψη που θα κάνετε για άτομα που συνεργάζεστε ίσως να μην σας αρέσει και πάρα πολύ.

Ζυγός:Θεωρείτε ότι έχετε επιτυχία σε πολλά κομμάτια για αυτό αναζητάτε την αναγνώριση αλλά και τον μεγάλο έρωτα. Όσοι είστε μόνο και αδέσμευτοι μπορεί να πέσετε πάνω σε ένα πρόσωπο που να σας καλύπτει πλήρως. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε γιατί η περίοδος αυτή είναι από τις πιο καλές. Όσο πιο πολύ σχηματίζετε μέσα σας τα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην ζωή σας τόσο θα δημιουργείτε ένα καλό κομμάτι. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει ερωτική ευφορία. Έχετε μια σημαντική βοήθεια η οποία θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση για αυτό να έχετε τον νου σας και να είστε συγκεντρωμένοι.

Σκορπιός: Δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας και βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη. Αυτό θα σας δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση αλλά για να συνθέσετε πολλά πράγματα μαζί θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συνειδητοί και συγχρόνως δημιουργικοί. Επειδή σας αρέσουν τα δύσκολα και προσπαθείτε πάντα για αυτά, τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αποδείξετε τον εαυτό σας. Η επιρροή ενός Λιονταριού θα είναι μεγάλη και ίσως να σας ξεβολέψει για λίγο. Να είστε προσεκτικοί αν σχετίζεστε με Υδροχόο γιατί μπορεί να πληγώσει ο ένας τον άλλον.
Τοξότης: Έχετε δυνάμεις και το αναγνωρίζετε κάθε φορά που σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Η ιδανική κατάσταση για σας είναι να εκφράζεστε ελεύθερα και τώρα θα γίνει αυτό με μεγαλύτερη ευκολία. Μια πρόταση επαγγελματική που θα σχετίζεται και με κάτι που έχετε εσείς αποκλειστικότητα μπορεί να σας αγχώσει αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα. Χρησιμοποιώντας όλες σας τις δυνάμεις χωρίς να φοβάστε την κριτική από άτομα της οικογένειάς σας κινηθείτε με στόχο να λύσετε και κάποια οικονομικά σας θέματα.


Αιγόκερως: Είναι αναγκαίο να δείξετε την πυγμή σας σε θέματα τα οποία μέχρι τώρα δεν τα ακουμπούσατε καθόλου. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και μην επικεντρώνεστε μόνο στο φαίνεσθαι αλλά και στο είναι. Οι υποχρεώσεις που έχετε έναντι τρίτων μπορεί να είναι υπερβολικές αλλά με τον τρόπο σας μπορείτε να αντεπεξέλθετε, αρκεί να είστε πιο συμβιβαστικοί και αρμονικοί. Η επαφή με έναν Ζυγό θα σας απασχολήσει αλλά τώρα είναι καλή εποχή να προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας γιατί το έδαφος είναι γόνιμο.
Υδροχόος: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια απαιτήσεις και πιθανά παράπονα. Αν δεν παίρνετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό που έχετε ανάγκη για να καταλάβετε ότι σας υπολογίζουν, θα επαναστατήσετε και θα σηκώσετε δικό σας μπαϊράκι και με αυτόν τον τρόπο τελικά αντί να έρθετε πιο κοντά να απομακρυνθείτε για εγωιστικούς λόγους. Η συγκατοίκηση και η συμβίωση με ένα Λιοντάρι μπορεί να γίνει, αρκεί να δεχτείτε και τους δικούς του όρους. Μια συνεργασία που είναι στα σκαριά θα γίνει αλλά να είστε έτοιμοι να γίνετε πολύ δοτικοί και ανοικτοί σε όλα τα επίπεδα.
Ιχθύες: Είστε πολύ απασχολημένοι με το να επιδιορθώνετε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες ίσως να είναι αφημένες από καιρό. Βάλτε τα δυνατά σας για να τα τελειώσετε όλα γρήγορα και να μην έχετε κενά σε οτιδήποτε κάνετε. Η επαγγελματική βελτίωση μέσα από μια κίνηση που θα κάνετε θα σας δώσει την ώθηση για κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας και για την οικογένεια σας. Η επαφή με ένα Λιοντάρι δεν είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να αποδεικνύετε συνέχεια πράγματα κι αυτό σας καταπιέζει αρκετά. Ο καλλωπισμός και γενικά η αρμονία του σώματος και του χώρου μπορεί να είναι η άμεση προτεραιότητά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: