ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζεται η «εγκληματική» αδιαφορία του Δήμου Ηλιούπολης

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνεχίζεται η «εγκληματική» αδιαφορία του Δήμου Ηλιούπολης

Νέα «εγκληματική» αδιαφορία σε αθλητικούς χώρους Hλιούπολης!
Στα μέσα Απριλίου 8χρονο παιδάκι ξεψύχησε σε γήπεδα 5Χ5 στην Ηλιούπολη όταν ένα από τα δοκάρια έφυγε από τη θέση του (δεν ήταν καρφωμένο!) εξαιτίας του δυνατού ανέμου και το καταπλάκωσε θανάσιμα. Συγκεκριμένα, το χτύπησε στο κεφάλι και το θώρακα… Το γήπεδο το είχε παραχωρήσει ο Δήμος σε ιδιώτη, αλλά ποτέ δεν επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και αν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την χρήση τους.
Ωστόσο, ένα νέο γεγονός έρχεται να προστεθεί στην «εγκληματική» αδιαφορία του Δήμου Ηλιούπολης σε δημόσια αθλητική εγκατάσταση.
 Στο γήπεδο μπάσκετ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου και Βυζαντίου (γνωστό ως «μπασκετάκι» στην περιοχή) η μία μπασκέτα ήταν ετοιμόρροπη και κανένας από τον Δήμο και τον Αθλητικό Οργανισμό δεν προέβη σε αποκατάσταση του προβλήματος για να μην χτυπήσει κάποιος από τους πολλούς αθλούμενους (και πολλά νέα παιδιά).
Με το ταμπλό έτοιμο να καταρρεύσει (θρυμματισμένο σε πολλά σημεία) όπως και η στεφάνη, δράση ανέλαβαν κάποιοι εκ των πολιτών που έπαιζαν εκεί και κατέβασαν ταμπλό και στεφάνη για να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Μάλιστα, οι ίδιοι μαζεύουν χρήματα για να φτιάξουν νέα μπασκέτα και να μπορούν να αθλούνται οι Δημότες, ενώ οι δικαιολογίες του Δήμου αναφέρουν ότι η υπόθεση… κόλλησε στον διαγωνισμό.
Επίσης, υπάρχουν αρκετές καταγγελίες Δημοτών για το νερό στην πισίνα του κολυμβητηρίου μια και αρκετοί πολίτες έχουν υποστεί ουρολοίμωξη, αλλά και πάλι κανείς υπεύθυνος του Δήμου και του Αθλητικού Οργανισμού δεν έκανε κάτι για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.
Μάλιστα, εξέδωσαν οι συγκεκριμένοι πολίτες του Δήμου Ηλιούπολης που ανέλαβαν μόνοι τους να αποκαταστήσουν την ζημιά και την κάτωθι ανακοίνωση αναφέροντας:
«Προς Δήμαρχο Ηλιουπόλεως,
Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το θρυλικό ‘ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ’ της Ηλιούπολης.
Στο γήπεδο αυτό οπού μεγάλωσαν και έπαιξαν γενιές και γενιές Ηλιουπολιτων πολύ πριν έρθετε εσείς στην Ηλιούπολη και σίγουρα θα παίζουν αρκετό καιρό μετά από εσάς.
Η εικόνα αυτή είναι το λιγότερο λυπηρή για ένα μέρος με μια ιδιαίτερη ιστορία για την πόλη μας.
Σίγουρα έχετε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε αυτόν τον καιρό (όπως  με τα τραπεζοκαθίσματα στις πλατείες..!!!αλλά ίσως να ρίξετε επιτέλους μια ματιά.
Καταλαβαίνω πως το να βάλεις μια μπασκετα είναι κάτι αρκετά δύσκολο.
 Είναι για την ακρίβεια πολύ πιο δύσκολο από το να ΒΓΑΛΕΙΣ μια μπασκετα που ήταν το πρώτο πράγμα που σας είχαμε ζητήσει. Εννοείται πως και τότε θα στέλνατε κάποιον από το Δήμο να ξεκρεμάσει το σπασμένο ταμπλό πριν αυτό κόψει σαν ‘γκιλοτίνα’ το κεφάλι κάποιου παιδιού. Περιμέναμε ΟΛΟΙ τα αντανακλαστικά σας να είναι πραγματικά γρήγορα μιας και το αίτημα σας έγινε ακριβώς μια εβδομάδα μετά τον ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 8ΧΡΟΝΟΥ σε ένα άλλο Δημοτικό γήπεδο αυτή τη φορά από ένα δοκάρι που έπεσε και τελικά ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ του μικρού.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ…ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!
Μάλλον θα ήσασταν ΟΛΟΙ εκεί στο Δήμο απασχολημένοι με το να καθαρίσετε τη πισίνα του Δήμου αφού πλέον τα κρούσματα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗΣ έφτασαν τα 30 και παρόλο που προσωπικός μου φίλος που αρρώστησε (το όνομα του είναι στη διάθεση σας) επικοινωνούσε καθημερινά και απαιτούσε το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ για λόγους υγιεινής!!!
Ίσως πάλι να είσαστε ΟΛΟΙ εκεί απασχολημένοι με τα γήπεδα τένις!!! Τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ!!! Άραγε μπορείτε να μου πείτε ποιες ώρες η’ μέρες μπορεί να πάει κάποιος δημότης να αθληθεί σε αυτά τα γήπεδα; Μη κουράζεστε. Θα σας απαντήσω εγώ και σε αυτό. ΠΟΤΕ!!!
Όπως είπα και πιο πάνω ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ!!! ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!
Απλά επειδή κάποια στιγμή θα ξαναέρθουν εκλογές και το ΜΑΥΡΟ που θα φάτε θα κάνει την οθόνη της ΕΡΤ να μοιάζει ουράνιο τόξο μην αναρωτηθείτε τι πήγε στραβά.
Βλέπετε μπορεί εσείς να γεννηθήκατε με μια ρακέτα στο χέρι αλλά ΟΛΟΙ εμείς οι υπόλοιποι γεννηθήκαμε με μια απλή μπάλα.
 Και η δικια μας είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και ΣΠΥΡΙΑΡΑ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: