ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

 Τα ζώδια Κριός   Κριοί, οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή για το επερχόμενο βήμα σας. Ο δρόμος που διαλέξατε να βαδίσετε δεν θα είναι καθόλου εύκολος, γι’ αυτό καλύτερα να δείτε τα πράγματα ωμά και ρεαλιστικά.   Δεχτείτε πρόθυμα τις συμβουλές των μεγαλύτερων, ειδικά αν είναι Ταύροι ή Ιχθείς. Η μέχρι τώρα εμπειρία σας (κυρίως στα ερωτικά) δεν επαρκεί.

Ταύρος   Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς πια, δεν είναι ανάγκη να επεμβαίνετε στα πάντα. Ένα μικρό διάλειμμα από την ενεργό ερωτική δράση θα σας κάνει μεγάλο καλό.   Ο Άρης φέρνει εντάσεις στη δουλειά, οι οποίες σχετίζονται με την άφιξη ενός νέου, αμφιλεγόμενου προσώπου. Μη βιαστείτε να το κριτικάρετε.
Δίδυμος   Το παιχνίδι του φλερτ μπορεί να σας άρεσε αρκετά στην αρχή, τώρα όμως έχει αρχίσει να σας κουράζει. Δεν είστε υποχρεωμένοι να διαιωνίζετε μια στείρα κατάσταση, Δίδυμοι. Απαιτήστε αυτό που επιθυμείτε, χωρίς περιστροφές.   Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Έχει έρθει η στιγμή να ζητήσετε συγγνώμη από τα άτομα που πληγώσατε άθελά σας.
Καρκίνος   Η Αφροδίτη σας δίνει το κατάλληλο κίνητρο και την ιδανική αφορμή για να σηκωθείτε απ’ τον καναπέ σας και να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα το άτομο που σας ελκύει ερωτικά, εδώ και καιρό.   Μη γυρνάτε την πλάτη στο ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Λέων   Τα υπαρξιακά σας ζητήματα σας απασχολούν όσο τίποτα άλλο σήμερα, και καλά θα κάνετε να τα αντιμετωπίσετε με γενναιότητα. Ζητήστε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου προσώπου, που ξέρει πώς να σας καθοδηγήσει.   Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες, Λέοντες. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας προτέρημα.
Παρθένος   Τα συναισθήματά σας για ένα άτομο που υπάρχει καιρό στη ζωή σας, αλλάζουν άρδην, κι εσείς οφείλετε να τα διαχειριστείτε προσεκτικά. Δεν είναι συνετό να τρομάξετε τον άλλο με τη βιασύνη σας, Παρθένοι. Κάντε λίγη υπομονή.   Το κλίμα στη δουλειά γίνεται επιτέλους πρόσφορο για μια συζήτηση που επιθυμείτε εδώ και μέρες να κάνετε.
Ζυγός   Μερικές φορές, Ζυγοί, η σιωπή είναι πολύ προτιμότερη από την οποιαδήποτε βαθυστόχαστη κουβέντα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα ερωτικά σας- δεν σας συμφέρει να ξεκινήσετε ή να συντηρήσετε εντάσεις και καυγάδες.   Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φανείτε πιο διεκδικητικοί σε αυτούς που παρακολουθούν την πορεία σας.
Σκορπιός   Μην είστε πιο αυστηροί απ’ όσο πρέπει με τα άτομα που χρειάζονται τη βοήθεια και την ψυχολογική σας στήριξη. Ευτυχώς, ο Κρόνος αναδεικνύει τη μειλίχια πλευρά του εαυτού σας και κατευνάζει τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών.   Σταθερά τα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να επιδιώξετε μια αλλαγή, απλώς για να πείτε ότι την κάνατε.
Τοξότης   Αν περιμένετε την έγκριση ενός συγκεκριμένου προσώπου για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα. Ξεχάστε τους όποιους φραγμούς σας, Τοξότες, και υπερβείτε τον εαυτό σας.   Προσοχή στις ειδήσεις που φθάνουν στ’ αυτιά σας με έμμεσο τρόπο σήμερα. Έχουν ξεχωριστή σημασία και θα την αντιληφθείτε σύντομα.
Αιγόκερως   Οι ευκαιρίες που δίνετε στους άλλους δεν είναι ούτε μπορούν να γίνουν ανεξάντλητες, Αιγόκεροι. Έχει έρθει η ώρα να διαγράψετε οριστικά όσους εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σας και να επενδύσετε σε κάτι πραγματικά καινούργιο.   Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά. Μην απορρίψετε μια πρωτότυπη πρόταση από ανασφάλεια. Έχει να σας δώσει περισσότερα απ’ όσα πιστεύετε.
Υδροχόος   Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω, Υδροχόοι. Τις αποφάσεις σας τις πήρατε (ακόμη κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει) και οι πολλές σκέψεις είναι πια περιττές. Πετάξτε τα παλιά, αγκαλιάστε τα καινούργια. Τόσο απλά.   Ο Δίας αναβαθμίζει τα επαγγελματικά σας με απρόσμενο τρόπο. Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα στις συναδελφικές σχέσεις.
Ιχθύς   Κάντε μια προσπάθεια να επαναπροσεγγίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο που αποστασιοποιήθηκε χωρίς να σας εξηγήσει το λόγο. Αξίζει τον κόπο να κάνετε το πρώτο βήμα, Ιχθείς.   Τα δεδομένα της ερωτικής σας σχέσης μεταβάλλονται με περίεργους ρυθμούς κι εσείς σίγουρα δεν μπορείτε να μείνετε αμέτοχοι. Αναλάβετε δράση τώρα, προτού να είναι αργά.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: