ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάλω η Τουρκία

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Εάλω η Τουρκία




Επίδειξη ισχύος έκανε το Σάββατο η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Τουρκία στο Κόπερ και με την πλέον εμφατική εμφάνιση της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, «σφράγισε» και τυπικά την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Η «επίσημη αγαπημένη», που έκανε το «3 στα 3» στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης, ήταν καταιγιστική απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας και με τη συντριπτική νίκη της με 84-61, σκορ έδειξε τις άγριες διαθέσεις της, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ιταλία.

H ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75μ. «σκοτώνοντας» την Τουρκία, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των διεθνών μας.

Μάλιστα αυτή η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς επιτεύχθηκε χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε (σ.σ.: έμεινε στο ξενοδοχείο) λόγω τραυματισμού.

Τα δεκάλεπτα:
16-21, 35-41, 49-64, 64-81

ΤΟΥΡΚΙΑ (Μπόγκνταν Τάνιεβιτς): Μπαλμπεϊ, Πρέλντζιτς 9 (1), Γκιουλέρ 6 (2), Ιλιασόβα 13, Ερντέν 5, Τσετίν 3 (1), Γκονλούμ 8, Αρσλάν 9 , Ασίκ 6, Τούρκογλου 2.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντρέα Τρινκιέρι): Σλούκας 14 (2), Μπουρούσης 21 (1), Ζήσης 6, Φώτσης 3 (1), Περπέρογλου 12 (2), Παπανικολάου 11 (1), Καββαδάς, Μαυροκεφαλίδης 6, Καϊμακόγλου 5 (1), Μπράμος 6 (2), Πρίντεζης.


Οι σφιγμένες γροθιές του Περπέρογλου τα λένε όλα...


Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στον τουρκικό πάγκο

'
Ο Σλούκας «οπλίζει», «πυροβολεί» και... μέσα


Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι


Oι Μπουρούσης και Ζήσης πανηγυρίζουν, μετά από καλάθι του σέντερ της Ρεάλ


O Nίκος Ζήσης σε μία από τις πολλές μονομαχίες του στο παρκέ



Hi-5 από τους παίκτες της «επίσημης αγαπημένης»


O Παπανικολάου μόλις έχει βρει στόχο και αφιερώνει το καλάθι του

 
Ο Νίκος Ζήσης επί το... έργον


Οι διεθνείς μας κατά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: