ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

 Ζώδια Κριός Η σχέση σας με έναν κοντινό φίλο περνάει τώρα από περίεργη φάση, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους, μέχρι το κλίμα να σταθεροποιηθεί. Μην πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, πάνω στον θυμό σας. Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κίνηση ματ.

Ταύρος Η κινητικότητα στον τομέα των επαγγελματικών είναι εντονότατη αυτές τις μέρες, γεγονός που σημαίνει πως μπορείτε να επωφεληθείτε από διάφορες συγκυρίες, προωθώντας διακριτικά το συμφέρον σας. Η Αφροδίτη εντείνει την ερωτική πολιορκία από και προς εσάς. Μην κρατήσετε απαθή στάση, ειδικά αν δείτε ότι το έδαφος είναι πρόσφορο για μια μεγάλη αλλαγή.
Δίδυμος Κρατήστε τις αποστάσεις σας από τους ανθρώπους με τους οποίους τυχαίνει να έχετε συναισθηματικές εκκρεμότητες, ειδικά αν πρόκειται για Υδροχόους και Ιχθείς. Μια ενδεχόμενη σύγκρουση δεν θα σας συνέφερε, σ’ αυτή τη φάση. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Δεν είναι ανάγκη, πάντως, να δείξετε τα χαρτιά σας από τώρα.
Καρκίνος Μην περιμένετε άλλο, για να κάνετε αισθητή την παρουσία και αντιληπτά τα αιτήματά σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο ανταγωνισμός σας αγχώνει, αλλά ο Δίας σας δίνει σαφές προβάδισμα. Δώστε περισσότερη βάση στις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας εκ πλαγίου. Τα πράγματα που δεν λέγονται είναι και τα πιο σημαντικά.
Λέων Το άτομο που σας αγνόησε την πιο κρίσιμη στιγμή, τώρα γυρνάει πίσω με την ουρά στα σκέλια. Είστε έτοιμοι να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία; Ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά και μη χαριστείτε σε κανέναν. Ο Κρόνος εξομαλύνει την κατάσταση των αισθηματικών σας. Οι εντάσεις δεν σας χρησιμεύουν σε τίποτα, αυτή την εποχή.
Παρθένος Η απομόνωση δεν είναι η κατάλληλη λύση στα επικοινωνιακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα. Βάλτε στο τραπέζι κάθε προβληματικό ζήτημα, και συζητήστε το μέχρι τελικής πτώσεως. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε έτσι. Άνοδος στα οικονομικά σας. Καιρός να κάνετε στον εαυτό σας ένα μεγάλο δώρο, ανταμείβοντας τις υποχωρήσεις και τις θυσίες του.
Ζυγός Το πράγμα μοιάζει να κυλάει αρμονικά τώρα στον τομέα των ερωτικών σας, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δυο-τρία προβλήματα που χρειάζονται την προσοχή σας. Δώστε στον/στην σύντροφό σας την ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας σήμερα (με όποια αφορμή κι αν γίνει αυτό), ειδικά στους τριψήφιους.
Σκορπιός Σκορπιοί, μην περιμένετε να ζητηθεί ευθέως η βοήθειά σας, για να την παράσχετε σ’ αυτούς που πρέπει. Μπείτε στη θέση τους για λίγο, και σκεφτείτε πως θα ενεργούσατε εσείς, αν είχατε ανάγκη. Πρόοδος σε ένα ερωτικό ζήτημα που σας προβλημάτισε πολύ. Τελικά, η ευθύτητα είναι ο καλύτερος τρόπος να βγείτε από πάνω.
Τοξότης Ο εκνευρισμός σας είναι έντονος αυτές τις μέρες, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να θολώσει την κρίση σας. Βρίσκεστε πολύ κοντά στη διαλεύκανση ενός μυστηρίου που σας έχει απασχολήσει πολύ, το τελευταίο διάστημα. Μην τα θαλασσώσετε. Ηρεμία στα της δουλειάς. Η ταραγμένη σχέση σας με έναν συνεργάτη αποκαθίσταται.
Αιγόκερως Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τη δουλειά πάνω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, Αιγόκεροι. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας βάσει των αναγκών σας και όχι βάσει αυτών που πιστεύετε ότι θέλουν οι άλλοι να δουν από σας. Μείνετε κοντά στην οικογένεια. Θα σας χρειαστεί και θα την χρειαστείτε εκτάκτως (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι κακό).
Υδροχόος Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις στα ερωτικά σας τώρα, γιατί το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να σας εκθέσουν με τον χειρότερο τρόπο. Ηρεμήστε λιγάκι, Υδροχόοι, ο έρωτας θα σας βρει από μόνος του, ό, τι κι αν κάνετε. Οι Καρκίνοι έχουν πολλά να σας δώσουν, αυτές τις μέρες. Δοκιμάστε τους προτού τους απορρίψετε.
Ιχθύς Αποχωρήστε με το κεφάλι ψηλά από μια σχέση που έχει αρχίσει να σας πιέζει αφόρητα, για να μην αναγκαστείτε να φύγετε κακήν κακώς, στη συνέχεια. Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς, αν απλώς ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Τα πράγματα βελτιώνονται στον επαγγελματικό τομέα. Επιτέλους, οι θέσεις σας γίνονται κατανοητές και σεβαστές από αυτούς που πρέπει.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: