ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ηλιούπολη χρειάζεται Δήμαρχο για τους Ηλιουπολίτες και όχι Δήμαρχο κομματάρχη

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η Ηλιούπολη χρειάζεται Δήμαρχο για τους Ηλιουπολίτες και όχι Δήμαρχο κομματάρχη

Σε πλήρη σύγχυση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βαλασόπουλος, ο οποίος, αδυνατεί να διακρίνει τον σημαίνοντα θεσμικό του ρόλο από αυτόν του στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες, αυθαίρετα αποφάσισε να παραχωρήσει την αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου στην κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου αυτή να πραγματοποιεί τις συνεδριάσεις της.

Το Δημαρχείο της πόλης είναι το σπίτι όλων των Ηλιουπολιτών και είναι απαράδεκτο να μετατρέπεται σε κομματικό γραφείο οποιουδήποτε κόμματος.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, ο κ. Βαλασόπουλος αποδεικνύει πως θεωρεί το Δήμο και το Δημαρχείο τσιφλίκι του, αδιαφορώντας αν οι ενέργειές του στερούνται νομιμότητας, ηθικής και λογικής.

Και μπορεί να είναι γνωστό στους πάντες ότι ανελίχθηκε ως «παιδί του κομματικού σωλήνα» του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα.

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου και ακόμα, όπως αποτυπώνεται από τις πράξεις του, προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα της θέσης του.
Αντί να ασχοληθεί με τα σημαντικά προβλήματα πού αντιμετωπίζει η πόλη (καθαριότητα, πράσινο, σχολεία, αθλητικοί χώροι, βρεφονηπιακοί Σταθμοί κτλ.) αναλώνεται προσπαθώντας και λειτουργώντας ως ο κομματικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη να αναστήσει πρακτικές του παρελθόντος που οι πολίτες έχουν καταδικάσει με τον πιο ηχηρό τρόπο, ιδιαίτερα οι νέες γενιές που βλέπουν τα όνειρα τους και το μέλλον τους να καταστρέφεται από< πολιτικούς> που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η Νέα Δημοτική Κίνηση καταγγέλλει τη συγκεκριμένη απαράδεκτη συμπεριφορά και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να συνεχιστούν αυτού του είδους πολιτικές πρακτικές και τα κομματικά παιχνίδια στα οποία επιδίδεται ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.

Η Ηλιούπολη χρειάζεται Δήμαρχο για τους Ηλιουπολίτες και όχι Δήμαρχο κομματάρχη.

Γραφείο Τύπου, 5-11-13

Δεν υπάρχουν σχόλια: