ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

ΟΝΟΜΑ: Σταύρος
ΕΠΩΝΥΜΟ: Μαρίνης
ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ηλιούπολη ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6943 698406
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: Υπηρέτησα στα Τεθωρακισμένα. Ειδικότητα Οδηγός Μ113 (Τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού).
ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτος Γενικού Λυκείου
Απόφοιτος του «Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας».
Κάτοχος του «Standard Certificate in English» (Palso).
ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ: Από τον Ιανουάριο του 1997 εργάστηκα δημοσιογραφικά στην τηλεόραση του SKAI στην εκπομπή «ΕΝ ΘΕΡΜΩ» που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος. Εκεί παρέμεινα μέχρι και τις 12 Απριλίου του ίδιου έτους.
Στις 16 Απριλίου του 1997 πήγα στις εκπομπές «ΖΟΥΓΚΛΑ» και «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» που προβάλλονταν από την τηλεόραση του SKAI και τις παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν , τον ακολούθησα στον ΑΝΤ1 όπου συμμετείχα ως ρεπόρτερ-δημοσιογράφος στην τηλεοπτική εκπομπή «ΖΟΥΓΚΛΑ» που έβγαινε από τις 6 Νοεμβρίου έως και τις 3 Ιουλίου 1998.
Τον Σεπτέμβριο του 1998 πήγα στο MEGA και εργάστηκα στην εκπομπή «ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ» που παρουσίαζε η κ. Βάσια Τριφύλλη.
Συνεργάστηκα επίσης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη (ΑΝΤ1) για την εκπομπή «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ».
Τον Οκτώβριο του 1999συνεργάστηκα με την τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» που παρουσίαζε η δημοσιογράφος Βάνα Δημητρίου και προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από την ΕΤ1.
Από τις 16 Απριλίου του ίδιου έτους συνεργάστηκα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κωλέτση για την καθημερινή της εκπομπή «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» που προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από το ALTER CHANNEL έως και το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 30 Ιουνίου 2000.
Τον Δεκέμβριο του 2000 εντάχθηκα στο δυναμικό του STAR CHANNEL και στην εκπομπή του Γιώργου Βαρεμένου και της Ίνας Ταράντου «ΛΟΓΙΑ STARΑΤΑ» που προβάλλονταν καθημερινά από το STAR.
Tον Νοέμβριο του 2001 άρχισα να συνεργάζομαι με την εκπομπή «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας και προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή από την τηλεόραση του ALPHA.
Tον Μάρτιο του 2002 τον ακολούθησα στην τηλεόραση του STAR CHANNEL και στην εκπομπή του «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ». Όταν σταμάτησε η εκπομπή (Απρίλιος 2002) δούλεψα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Τον Μάιο του ίδιου έτους εντάχθηκα στην εκπομπή «BEST SELLER» που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η εκπομπή σταμάτησε τέλη Ιουλίου οπότε και εντάχθηκα ξανά στην δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και στις εκπομπές «ΖΟΥΓΚΛΑ» και «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» Εκεί παρέμεινα μέχρι και το Ιούλιο 2008 με ένα μικρό διάλλειμα 6 μηνών (Οκτώβριος 2007- Μάρτιος 2008) όπου πήγα ως Αρχισυντάκτης της εκπομπής «ΜΠΟΡΩ» που παρουσίαζε η Άννα Δρούζα καθημερινά στην τηλεόραση του STAR CHANNEL.
Από το 2007 διατηρώ το ενημερωτικό blog ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ενώ υπήρξα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του site zougla.gr του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Από τον Μάρτιο του 2010 έως και τον Απρίλιο του 2011 ήμουν στην εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ιδιοκτησίας του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου η οποία και έχει κλείσει σήμερα. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι μόνο με το blog μου και δεν έχω καμιά άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: