ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάθαρση και Ιδεολογικός Πόλεμος με τους εχθρούς της Δημοκρατίας

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κάθαρση και Ιδεολογικός Πόλεμος με τους εχθρούς της Δημοκρατίας


ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΚΈΨΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ 
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 

Καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές όλο και θα εμφανίζονται στις γειτονιές μας οι εξαφανισμένοι επί μια τριετία δημοτικοί σύμβουλοι. Οι εκλεγμένοι με την ασκούσα την διοίκηση δημοτική παράταξη αλλά και εκείνοι της αντιπολίτευσης.
Το έργο της Δημοτικής Αρχής είναι γνωστό στους παροικούντες την Ηλιούπολη εμείς όσο μας επιτρέπει ο ελάχιστος χρόνος μας αλλά και μέσω του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχουμε εκφράσει δημόσια την διαφωνία μας με την διοίκηση που ασκείται από τον εκλεκτό του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τους ιδεολογικούς του φίλους οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ να μας λένε και πάλι τα ίδια παραμύθια.

Για εμένα  η διοίκηση του Δήμου μας από τον επίσης Πασόκο κ. Γεωργάκη ήταν καταστροφική. Η Χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ επί 16 έτη ρήμαξε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μια πανέμορφη πόλη με την ανοχή της αριστεράς ,τους οπαδούς του ΚΚΕ που λυμαίνονταν καίρια πόστα στην Διοίκηση.

Για εμάς και το γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Δημήτριος Κιντής ήταν ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και υπερβολικά κομματικός δήμαρχος που οδήγησε μια ολόκληρη γενιά Ηλιουπολιτών να αρέσκεται στις σταλινικές αηδίες και να πιστεύει σε "ήρωες" σφαγείς του Ελληνικού λαού.

 Ακόμα και σήμερα κάποιοι συμπολίτες μας ζουν υπό τον φόβο της αριστερής τρομοκρατίας ,ευτυχώς όχι εμείς. Θεωρώ πως χιλιάδες πλέον συμπολίτες μας έχουν αποφασίσει πως δεν είναι ανεκτή στην Πόλη μας η κόκκινη τρομοκρατία και η πράσινη λαμογιά. Το έδειξαν με την ψήφο τους και στις βουλευτικές εκλογές παρόλο που οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ ψήφισαν ομαδικά ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή μαθαίνουμε πως η Συγγρού δεν έχει ξεκάθαρη θέση για τους Νεοδημοκράτες της περιοχής θα θέλαμε να την ενημερώσουμε πως οι αβάντες της προς συγκεκριμένους υποψήφιους δεν θα πιάσουν τόπο.

Η Ηλιούπολη θέλει ξεκάθαρη ΔΕΞΙΑ επιλογή για να καταρρεύσει και εδώ όπως και στον Βύρωνα μια για πάντα η κόκκινηπράσινη  χούντα.

Οι νέοι της Ηλιούπολης σε συντριπτικό πλέον ποσοστό διακατέχονται από εθνικά αισθήματα και ο μπολσεβικισμός δεν πουλάει!! Δυστυχώς "σύντροφοι" χάσατε ακόμα ένα προπύργιο σας. Καλούμε όλους του συνδημότες μας πριν ψηφίσουν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να σκεφτούν πόσα χρόνια ζούσαν με τον φόβο μήπως οι αριστεροί που λυμαίνονταν τις θέσεις του Δήμου τους κακοχαρακτηρίσουν.

Καλούμε μάλιστα και τον τωρινό Δήμαρχο να πει ξεκάθαρα σε τι ιδεολογία πιστεύει και να διαχωρίσει την θέση του από τους οπαδούς του Στάλιν!!! Γελάμε και μόνο με την Ιδέα πως η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ πιστεύει πως θα μπει στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Για όσους μας πουν υπερβολικούς ας περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει και να είσαστε σίγουροι πως η δική μας παρέμβαση στα κοινά της Πόλης θα είναι έντονη και συνεχής.

Για εμάς για τον υπερχρεωμένο Δήμο μας θα πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές πάρα πολλοί από τους Διοικούντες τον Δήμο μέχρι και υπαλλήλους της καθαριότητας. Το πρασινοκόκκινο πάρτι τελείωσε και η Κυβέρνηση Σαμαρά πρέπει και εδώ (στην Ηλιούπολη) να δείξει πως δεν κολλάει σε τίποτα έστω και εάν χρειαστεί να στείλει στις φυλακές και κάνα δυο ψευτοδεξιούς με μακριά χέρια.

Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: