ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εμπειρία του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρούτη από την αριστερούς "επαναστάτες" στην Ηλιούπολη

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η εμπειρία του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρούτη από την αριστερούς "επαναστάτες" στην Ηλιούπολη

Η ΝΔ δεν ξεχνάει την Πόλη μας , ιδίως επί Προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με αυτήν. Σήμερα ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γιώργος Μουρούτης σταμάτησε έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης και είχε τον εξής απίστευτο διάλογο με τους κατά επάγγελμα αργόσχολους και κρατικοδίαιτους αριστερούς της Πόλης μας. Βέβαια έχουμε κατά επανάληψη τονίσει στον κ. Μουρούτη πως όλοι αυτοί αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία που έχει όμως τρομοκρατήσει ελέω και των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων  της ΝΔ (αυτοί έχουν μείνει στην εποχή του κουρασμένου Καραμανλή) κάποιους από τους κατοίκους της περιοχής μας. Διαβάστε πως περιγράφει ο ίδιος ο κ. Μουροούτης όσα έζησε έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης σήμερα. 
"Η μέρα μου ξεκίνησε με διάλογο έξω το το ιατρείο του ΕΟΠΥΥ στην Ηλιούπολη. Ένας κύριος γύρω στα 50 μοίραζε φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον ρώτησα αν είναι εργαζόμενος στον ΕΟΠΥΥ και μου είπε όχι, αλλά ότι αντιδρά γιατί είναι συνταξιούχος των 700Ε.
Το φυλλάδιο, επαναστατικό, κατά της "συγκυβέρνησης του Μνημονίου" με κύριο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ τις "προσλήψεις προσωπικού" και την "ανατροπή της κυβέρνησης"...
Ο κύριος σαστισμένος, μόλις στην κουβέντα ήρθαν και άλλοι πολίτες που τον περιέλαβαν με επιχειρήματα, "άντε δούλεψε και άσε τον ΣΥΡΙΖΑ", συνταξιούχος στα 50, εξαιτίας σου χρεοκοπήσαμε, και άλλα ωραία λόγια (που συνήθως ακούγονται στα καφενεία).
Ο κύριος μαζί με άλλη μία επαναστάτρια εγκατέλειψαν το πόστο τους μετά από λίγο, απογοητευμένοι με την καταστολή της (πρωινής) επανάστασης.
Έμεινε όμως το αυτοκίνητο με τη ντουντούκα και τη σημαία του ΠΑΜΕ..."

Αυτά έγραψε ο κ. Μουρούτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμείς τι άλλο να  πούμε τα κατάλαβε όλα μέσα σε λίγα λεπτά. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να επιλεγεί ένας ικανός υποψήφιος Δήμαρχος για την Πόλη μας γιατί οι Τοπικές της ΝΔ στην περιοχή προτείνουν συνταγές ήττας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη τέσσερις υποψήφιοι από τον χώρο της Κεντροδεξιάς έχουν δηλώσει πως κατεβαίνουν για να διεκδικήσουν την Δημαρχία. Το αποτέλεσμα από την πολυδιάσπαση θα είναι να παραμείνει ο τωρινός Δήμαρχος (ο κολλητός του Γιωργάκη Παπανδρέου) ο κ. Βαλασόπουλος για άλλα 5 χρόνια Άρχοντας της Πόλης μας. Μήπως πρέπει εκεί στη Συγγρού να δούνε λίγο και το ενδεχόμενο να διαγράψουν τους "αντάρτες" της περιοχής από το κόμμα. Αρκετή ζημιά έχει ήδη γίνει εξαιτίας όσων  βάζουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες πάνω από το καλό της Πόλης μας. Στην Πόλη μας υπάρχουν όλες οι προοπτικές να βγει Κεντροδεξιός Δήμαρχος αρκεί να μην αφεθεί και πάλι στην τύχη η υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: