ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΝΔ και η Επιτροπή Εκλογών της στην Ηλιούπολη στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου και την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Μιχάλης Κουρής το ανακοίνωσε επίσημα πριν δυο μέρες στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"
Το παρακάτω βίντεο είναι απόλυτα ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση ο κύβος ερρίφθη και ο καθένας πρέπει να λάβει το μήνυμα γιατί η παράταξη έχει πληγωθεί και στο παρελθόν από "αντάρτες" που ουδέποτε ευδοκίμησαν στην Τοπική Κοινωνία μας. Το μόνο που μας προσέφεραν είναι πολλά χρόνια κόκκινης και πράσινης κακοδιαχείρισης από Δημάρχους που ρήμαξαν την Πόλη μας. Οι αγώνες και η εντιμότητα του κ. Κουρή για την παράταξη είναι γνωστοί και οφείλουμε να διαδώσουμε την είδηση για να μην προκαλείτε σύγχυση στα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην περιοχή μας. Βέβαια είναι αυτονόητο πως ο αγώνας για την ανατροπή μιας Διοίκησης που αυταρχικά διοικεί τον Δήμο επί 3,5 χρόνια θα είναι σκληρός και δύσκολος. Όσοι επιθυμούν η Πόλη μας να έχει καλύτερη τύχη και μέλλον θα πρέπει να αναλογιστούν πως η πολυδιάσπαση ωφελεί μόνο στο να παραμείνει στο τιμόνι του Δήμου για ακόμη μια πενταετία ο Παπανδρεϊκός  κ. Βαλασόπουλος. Οι Πολίτες καλούνται να επιλέξουν εάν επιθυμούν να παραμείνει η παρούσα δημοτική αρχή ή να πάμε επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ. 
Δείτε το βίντεο από την μεγάλη συγκέντρωση όσων δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η Διοίκηση του κ. Βαλασόπουλου. Προσέξτε ιδιαίτερα από το 21 λεπτό έως το 25 περίπου τι λέει ένας ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Ευάγγελος Γεωργάκης για την υποψηφιότητα Ευσταθίου. Και φυσικά τι ανακοινώνει ΕΠΙΣΗΜΑ ο κ. Μιχάλης Κουρής για την στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Ευσταθίου. Η δική μας θέση για τα δημοτικά πράγματα είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό και καλούμε όλους όσους κινούνται στο κεντροδεξιό χώρο να αντιληφθούν πως η πολυδιάσπαση οδηγεί στην ΗΤΤΑ. Αυτά προς το παρόν άλλωστε έχουμε ακόμα πάνω από δυο μήνες για να σας μεταφέρουμε το κλίμα και όλες τις νέες εξελίξεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: