ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψηφίστε ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι τις δουλειές που απόλυτα αξιοκρατικά έπιασαν

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ψηφίστε ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι τις δουλειές που απόλυτα αξιοκρατικά έπιασαν


ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!
Ποσοστά Στάλιν για τους "συντρόφους" εργαζομένους στο Δήμο Ηλιούπολης και μάλιστα όπως θα δείτε και στην ανακοίνωσή τους πανηγυρίζουν για την μεγάλη τους Νίκη. Η παράταξη ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΚΚΕ (αυτό που πούλησε το κανάλι που είχε και πέταξε στο δρόμο τους εργαζομένους του) κατέκτησε την πρωτιά με ποσοστό 60,2%!!! Αυτά βλέπουν οι  "σκληρά" εργαζόμενοι του Δήμου μας και πιστεύουν πως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές το σταλινικό-ΚΚΕ θα πάει καλά στην Πόλη μας.
Βέβαια για την τεράστια άνοδο τους (257 ψήφοι για να μην γελιόμαστε) έβαλαν πλάτη οι παλιοί τους σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΠΑΣΚΕ) που δεν κατέβασαν ψηφοδέλτιο. Το 2010 όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΚΚΕ μαζί είχαν ποσοστό 76,33% και αυτό το γράφουμε για να μην αναρωτιέστε γιατί βούλιαξε οικονομικά ο Δήμος αφού οι εργαζόμενοί του ,των οποίων της υπηρεσίες έχετε ΟΛΟΙ αντιληφθεί πως ήταν δυσανάλογες με τους μισθούς τους δούλευαν όποτε ήθελαν αφού οι διοικήσεις του Δήμου μας ήταν παντελώς ανίκανες να επιβάλλουν μια ΤΑΞΗ. Και όταν ο τελευταίος Δήμαρχος ο κ. Βαλασόπουλος προσπάθησε κάτι να κάνει βρήκε απέναντι του πρώην συντρόφους του και δυστυχώς δεν συνέχισε το έργο του με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο και το ξεκίνησε. Έτσι θα πάτε εσείς τα κορόιδα να ψηφίσετε και πάλι για να μην χάσουν την αργομισθία τους οι δημοτικοί μας υπάλληλοι!!! Διαβάστε και την απείρου κάλλους ανακοίνωση της νικήτριας συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ για να μην έχετε ΟΥΔΕΜΙΑ αμφιβολία πως τους αδικούμε. Απολαύστε την χιουμοριστική ανακοίνωση της ΔΑΣ σε έναν Δήμο που χρωστάει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ και που περιμένει την Κρατική Επιχορήγηση ακόμα και για να μαζέψει τα σκουπίδια του!! Γιατί χωρίς τα λεφτά που δανείζεται η Ελληνική Κυβέρνηση από τους Τροϊκανούς ουδείς δημοτικός υπάλληλος δεν θα έπαιρνε ούτε ένα ευρώ. Όπως και οι συνάδελφοί μου στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και το 902 που πετάχθηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο χωρίς καν τις νόμιμες αποζημιώσεις τις οποίες αρνείται να δώσει το ΚΚΕ με αποτέλεσμα μερικοί  εργαζόμενοι να καταφύγουν στα Δικαστήρια. 
Για όσους αναρωτιέστε που πρόσκειται η ΑΣΚ που πήρε ποσοστό 39,8% να σας πούμε πως είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί 100% και εάν αναρωτιέστε που είναι οι δεξιοί υπάλληλοι είναι ίσως ανάμεσα στους 127 που δεν πήγαν να ψηφίσουν εάν και το νούμερο μας φαίνεται υπερβολικό για έναν Δήμο που κάποτε τον αποκαλούσαν Μικρή Μόσχα κάτι γραφικοί ψηφοφόροι του Κιντή που ζούσαν τα προνόμια του Δυτικού Πολιτισμού υμνώντας την κόκκινη χούντα που εξαθλίωνε τότε την μισή Ευρώπη (Βουλγαρία, Ρουμανία , Πολωνία , πάλαι  ποτέ  Τσεχοσλοβακία κ.α) Οι κομμουνιστικοί "παράδεισοι" που δεν είχαν ούτε ένα ποτήρι γάλα για τους πληθυσμούς τους και έπαιρναν λίγο ψωμί με το δελτίο και οι εδώ υποστηρικτές τους που ζούσαν πλουσιοπάροχα με τα χρήματα του καπιταλισμού τον οποίο ήθελαν να ανατρέψουν. Τελικά κατάφεραν να βολευτούν καλύτερα αφού η δεξιά παράταξη έκανε το έγκλημα να υποκύψει στους ωμούς εκβιασμούς των συνδικαλιστών που δεν δούλεψαν ποτέ τους. Ευτυχώς η Κυβέρνηση Σαμαρά αποκαθιστά την ΤΑΞΗ και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολλοί άχρηστοι υπάλληλοί της θα αναζητούν δουλειά σύντομα σε Κίνα και Βόρεια Κορέα που ως γνωστόν τα μεροκάματα είναι αντάξια της δικής τους παραγωγικότητας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣ
Δίνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους συναδέλφους που στις εκλογές του Σωματείου μας, έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται στον εργοδοτικό συνδικαλισμό, δεν συμβιβάζονται με τις κυβερνητικές επιλογές.
Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που συναντηθήκαμε στη πρώτη γραμμή του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στη πιο βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ, που τσακίζει μισθούς συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα.
Οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους στις εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης, επιβεβαίωσαν τη γραμμή αντίστασης και πάλης, στήριξαν τη συνεπή γραμμή υπεράσπισης των δικών τους συμφερόντων.
Η προσπάθεια που έγινε από τη μεριά της ΠΑΣΚΕ να υπάρξει αποχή των εργαζομένων στις εκλογές του σωματείου δεν πέρασε. Οι εκλογές στο σωματείο, η ενίσχυση της ΔΑΣ αναδεικνύουν ότι η δύναμη της ενότητας είναι ικανή να παρεμποδίσει κάθε επιχείρηση διάσπασης των εργαζομένων.
Μπροστά μας συνάδελφοι έχουμε σκληρό και μακρύ αγώνα.
Η κυβέρνηση ήδη έχει θέση σε διαθεσιμότητα 2234 σχολικούς φύλακες που σε λίγες μέρες λήγει, οι συνάδελφοι σχεδόν όλοι παραμένουν μετέωροι με την απόλυση να είναι προ των πυλών.
Άλλοι 30 συνάδελφοι στο δήμο μας μένουν μετέωροι, παρά τις θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων, όπου κέρδισαν το δικαίωμα τους στην δουλειά, ότι πληρούν μόνιμες ανάγκες, η δημοτική αρχή τώρα τα γυρίζει και τους αφήνει στο έλεος της κυβέρνησης.
Κυβέρνηση-ΕΕ αξιοποιούν τον αντιδραστικό μοχλό της αξιολόγησης και ανοίγουν το δρόμο των απολύσεων για όλους μας.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 & 20 ΜΑΡΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ & ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ.
ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ετοιμάζουν απεργίες για να σε ταλαιπωρήσουν και πάλι εσένα που δεν έχεις καν δουλειά και που οι δικοί τους Δήμαρχοι με την κακοδιαχείρηση που έκαναν δημιούργησαν μια τεράστια τρυπάρα στα οικονομικά του Δήμου που καλείσαι εσύ να πληρώσεις. Εάν θες να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ξαναψήφισέ τους για να μας κάνουν Βόρεια Κορέα!!

Σας τα βάλαμε και πάλι για να καμαρώσετε όλοι εσείς οι "δεξιοί" πρώην διαχειριστές του Δήμου Ηλιούπολης για την εκκαθάριση που κάνατε κατά την δική σας διακυβέρνηση. Ίσως είχατε άλλες δουλειές αφού στήσατε εταιρίες που χρεοκόπησαν και γέμισαν με νέα χρέη τον Δήμο μας.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθινά πιστεύετε αυτά που γράφετε; Έλεος. Τι απωθημένα μπορεί να έχετε από την παιδική σας ηλικία;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Αυτή είναι η πραγματικότητα ανώνυμε σχολιαστή. Μια πραγματικότητα που όλοι βάλαμε το χεράκι μας για να υπάρχει στην Πόλη μας με την ψήφο μας. Εγώ διαφωνώ και την καταγράφω απλώς ....Οι Πολίτες έχουν την δυνατότητα με την ψήφο τους να επιλέξουν εκείνους που θα την συνεχίσουν ή αυτούς που θα την αλλάξουν.
Σ.Μ