ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε τους δημοτικούς συμβούλους που μας ταιριάζουν και στις 25 ψηφίζουμε για την Ευρώπη που θέλουμε

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε τους δημοτικούς συμβούλους που μας ταιριάζουν και στις 25 ψηφίζουμε για την Ευρώπη που θέλουμε



Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν με την δική σας ψήφο σε λίγες μέρες θα διαχειριστούν τα προβλήματα του Δήμου μας.
Το μεγαλύτερο είναι το τεράστιο χρέος του το οποίο ξεπερνάει τα 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ και οφείλεται στις Διοικήσεις των Κιντή , Γεωργάκη , Αναγνώστου.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα και λένε πάντα την αλήθεια. Τέτοια νούμερα εκτός από το χρέος , είναι τα νούμερα της ανεργίας , του πληθωρισμού , των αυτοκτονιών και πολλά άλλα.

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου μας ενώ έκανε διαχειριστικό έλεγχο για τα πεπραγμένα της Διοίκησης Αναγνώστου δεν την έψαξε παραπάνω.

Για αυτήν το πρόβλημα φαίνεται είναι το πως θα νικήσει τον αντίπαλό της και όχι πως θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους κατασπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ χωρίς η Πόλη μας να έχει γίνει το κόσμημα των Νοτίων Προαστίων.

Δεν θα μπούμε τώρα σε μια ανέξοδη κριτική για ό,τι δεν έγινε. Το θέμα είναι πως το νοικοκύρεμα του Δήμου μας έπρεπε να έρθουν να το κάνουν οι Τροϊκανοί και οι κύριοι Στουρνάρας και Μιχελάκης και όχι εμείς.

Τελικά οι "κακοί" Ευρωπαίοι που μας δανείζουν με επιτόκιο 1,5% είναι λιγότερο εγκληματίες από τους δικούς μας τοπικούς άρχοντες που κατασπατάλησαν δις ευρώ από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να φτιάξουν βίλες για αυτούς και τα παιδιά τους.

Και μπορεί η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να έστειλε κάνα 2-3 πολιτικούς στις φυλακές και έναν μόνον Δήμαρχο αλλά εδώ το πράγμα βρωμάει από παντού.

Η αναγκαστική συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑ.ΣΟ.Κ εμποδίζει τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν την χώρα μας και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η δική σας ψήφος στις δημοτικές εκλογές θα πρέπει να αναδείξει πρόσωπα τα οποία να μην έχουν στο αίμα τους την αρπαχτή και να έχουν ξεκάθαρη ΑΠΟΨΗ για την κοινωνία στην οποία θέλουν να ζήσουν.

Δυστυχώς στην Πόλη μας η Κεντροδεξιά δεν έχει πείσει τους κατοίκους για τα πλεονεκτήματα του δυτικού πολιτισμού εξαιτίας της ατολμίας των στελεχών της που ασχολούνται με τα κοινά.

Εδώ ακόμα η τοπική κοινωνία ζει σε εποχές του λεφτά υπάρχουν και περιμένει να διώξουμε με τις κλωτσιές την Τρόϊκα για να συνεχίσουμε να ζούμε με δανεικά παρασιτικά όπως πριν μια πενταετία.

Οι δικές μας προσπάθειες θα εξακολουθήσουν να είναι στην κατεύθυνση της κοινής λογικής και κυρίως του εφικτού.

Άλλωστε η οικονομική κρίση εμάς μας διέλυσε περισσότερο αφού ήδη εκποιήσαμε το 1/3 της ακίνητης περιουσίας μας και συνεχίζουμε για να σταθούμε στα πόδια μας.

Ουδέποτε δουλέψαμε σε κανέναν δημόσιο ή δημοτικό  οργανισμό και πάντα πληρώναμε υπέρογκους φόρους για ακίνητα τα οποία κληρονομήσαμε από τους γονείς μας.

Η κριτική μας στη Κυβέρνηση και μέσα από το άλλο ιστολόγιο μας έντονη και διαρκής.

Όχι όμως παράλογη. Θέλουμε να ξεχρεώσουμε το χρέος μας προς τους Ευρωπαίους αλλά επιζητούμε και μόνιμη λύση της βιωσιμότητας του χρέους της Πατρίδας μας το οποίο δεν είναι βιώσιμο.

Σας είχαμε υποσχεθεί και θα το κάνουμε πως θα πάρουμε σαφή θέση στηρίζοντας κάποιον από τους υποψηφίους της Κεντροδεξιάς στην Πόλη μας.

Θα το κάνουμε άλλωστε δεν κρύβουμε το γεγονός πως η πολυδιάσπαση του κεντροδεξιού χώρου στην Πόλη μας , μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως όλοι δουλεύουν για τον νυν Δήμαρχο.

Ξενερώσαμε ειλικρινά με υποψηφίους που θέλουν να εκπροσωπήσουν Ιδέες τις οποίες δεν έχουν ή τις κρύβουν καλά για να μην δυσαρεστήσουν τους αριστερούς ψηφοφόρους στην Πόλη μας.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να πετροβολάμε απέξω αλλά να συμμετέχουμε εμείς οι ίδιοι από μέσα αλλά οι οικονομικές συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν.

Η δική μας ισχυρή άποψη γρήγορα μας έφερε έχθρες και προβλήματα με πολλούς συμπολίτες μας.

Όμως εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να είμαστε ένα ακόμη μέσο ενημέρωσης που θα σας χαϊδεύει τα αυτιά.

Είμαστε αυτοί που υπερασπιζόμαστε με επιχειρήματα τις απόψεις μας και ξέρουμε πως για δεκαετίες ολόκληρες στρατιές Ηλιουπολιτών κατασπατάλησαν όχι μόνο τις ευκαιρίες που μας έδιναν τα χρήματα της Ε.Ε αλλά τσέπωσαν και χιλιάδες ευρώ διάφοροι με την ανοχή των Δημάρχων.

Και φυσικά μόνο αυτή η Κυβέρνηση με την πίεση της Τρόϊκας μπορεί να φέρει μια κάποια δικαιοσύνη στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βλέπετε πως χρόνια τώρα τα έργα στους Δήμους υπερκοστολογούνται και οι μίζες πάνε σύννεφο.

Εάν εσύ αγοράζεις κάτι 10 ευρώ ο Δήμος το αγοράζει 100 !!!

Έτσι φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια και φτάσαμε ακόμα επειδή σε μια ιδιωτική επιχείρηση χρειάζονται 5 για να κάνουν μια εργασία ενώ στο Δήμο μας για την ίδια εργασία χρειάζονται 20 ή και παραπάνω.

Ανάλογα τα κέφια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της σταλινικής αριστεράς η οποία πληρώνεται για να φιλοσοφεί πως θα μας κάνει να ζήσουμε σε κομμουνιστικούς παραδείσους της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ.

Δεν λέμε πως ο Δήμος δεν χρειάζεται προσωπικό για να λειτουργήσει. Λέμε το αυτονόητο πως πρέπει να δουλεύουν και να υπάρχουν στις υπηρεσίες που χρειάζονται άτομα και όχι εκεί που δεν παρέχουν καμιά εργασία.

Ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος έχει αποδείξει πως είναι των συγκρούσεων με τους πρώην "συντρόφους¨του και αυτό εμείς το καταγράφουμε στα θετικά του.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο και επειδή εμείς από εδώ θα σας πρήζουμε με τις δικές μας ΑΠΟΨΕΙΣ ξέρουμε πως θα δημιουργήσουμε εχθρούς.

Όμως εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Άλλωστε δεν έχουμε εχθρούς εμείς γιατί απλούστατα δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να ασχολούμαστε με μικρότητες.


Η κριτική σας είναι ευπρόσδεκτη και αυτό το έχουμε αποδείξει αφού είμαστε το μοναδικό blog μαζί με αυτό της zougla.gr που αφήνουμε τα σχόλιά σας να ανεβαίνουν χωρίς δική μας παρέμβαση.

Σε λίγες μέρες λοιπόν που θα πάτε στις κάλπες σκεφθείτε να ψηφίσετε ΕΝΤΙΜΟΥΣ γιατί μετά εσείς θα πληρώσετε το δικό τους φαγοπότι και τα δικά τους ρουσφέτια με δυσβάστακτους φόρους.

Όπως σήμερα πληρώνουμε και τους ανεξέλεγκτους διορισμούς της περιόδου Καραμανλή που με τα stage τριπλασίασε τους δημόσιους υπαλλήλους.

Αυτοί πλέον είναι άνεργοι ενώ οι Πασόκοι και οι Κομμουνιστές κάθε απόχρωσης τους πληρώνουμε για να μας βρίζουν για τις ευρωπαϊκές επιλογές μας.

Ναι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει δεν είναι δυνατόν κάποιοι να δουλεύουν για να τα τρώνε οι τεμπέληδες.

Πρέπει να έχει πραγματική αλληλεγγύη και στρατό που να επιβάλλει την θέλησή της.

Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη Ευρώπη να περιμένει το ΝΑΤΟ και τον Ομπάμα πότε θα ξυπνήσει την ώρα που αλλάζουν τα σύνορά της.

Για αυτή την Ευρώπη λοιπόν εμείς καλούμαστε να δώσουμε μάχη να αλλάξουν οι συσχετισμοί.

Όμως δεν σκεφθήκαμε ΠΟΤΕ πως μπορεί η Ελλάδα να απομονωθεί διεθνώς και να κάνει τον Δον Κιχώτη όπως θέλουν τα σταλινικά κόμματα που σου ζητάνε την ψήφο σου για να σε κάνουν Βόρεια Κορέα.

Σας αφήνω να προβληματιστείτε και εύχομαι να επιλέξετε τους καλύτερους και τους ικανότερους.

Άλλωστε την δική σας επιλογή θα πληρώσω και εγώ αφού κατοικώ στην Ελλάδα όχι πλέον από επιλογή αλλά από Ιδεολογία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: