ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω" και ο κύβος ερρίφθη για την Ηλιούπολη

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

"Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω" και ο κύβος ερρίφθη για την Ηλιούπολη


Οι επιτελείς του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έκαναν πολύ καλή δουλειά και έτσι η χθεσινή  εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους στο Δημοτικό Αναψυκτήριο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ο κόσμος υπερβολικά πολύς και φυσικά περισσότερος από όλες τις εκδηλώσεις που έχουν κάνει οι άλλες δημοτικές παρατάξεις μέχρι σήμερα.

Το σχεδόν αμοντάριστο υλικό που έχει ανέβει ήδη από χθες στο Youtube αποδεικνύει και την ετοιμότητα της ομάδας επικοινωνίας που πλαισιώνει τον Δήμαρχο.

Ανεβάζουμε όλο το βίντεο της εκδήλωσης για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματά σας. Όπως είναι φυσικό υπήρχαν "μάτια" του blog μας στην εκδήλωση τα οποία μας μετέφεραν τα της εκδήλωσης.

Είναι εμφανές πλέον πως το επικοινωνιακό χάρισμα του νυν Δημάρχου δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από μια αντίπαλη παράταξη. Και όσο οι υπόλοιποι "σφάζονται" μεταξύ τους ο νυν Δήμαρχος σκέφτεται ήδη την επόμενη πενταετία του στο τιμόνι του Δήμου.

Θα σχολιάσουμε σημεία της χθεσινής εκδήλωσης καθώς ήδη επεξεργαζόμαστε το οπτικό υλικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως να πούμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στο μουσικό επιμελητή της εκδήλωσης.

Γιατί δυστυχώς για κάποιους άλλους προσπαθούν να νικήσουν το ΡΟΚ με τσάμικα!!!!

Και όσο και εάν είναι επαρχιώτες σε αυτή την Πόλη θα έπρεπε να έχουν ήδη μάθει πως είμαστε η πιο ροκ Πόλη του Λεκανοπεδίου με διαφορά!!!!

Στην εκδήλωση ήταν ο κ. Σγουρός πράγμα βέβαια δεν που δεν θα αφήσουμε ασχολίαστο. Όσο λοιπόν επεξεργαζόμαστε το υλικό εσείς μπορείτε να ακούσετε την ομιλία του Δημάρχου.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: