ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έγιναν τα εγκαίνια.. δεν τρόμαξε κανέναν η χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Έγιναν τα εγκαίνια.. δεν τρόμαξε κανέναν η χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη





Είναι εμφανές και από την χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη πως οι ψηφοφόροι τους είναι κατά βάση ΠΑ.ΣΟ.Κ και παραμένουν!!!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως το πρώτο κόμμα στην Πόλη μας σύμφωνα με τις εκλογές του 2012 έκανε μια συγκέντρωση που υπολειπόταν αυτής του νυν Δημάρχου κ. Βαλασόπουλου.

Ίσως να μην τραβάει ο Κοκοτίνης , ίσως υπάρχουν και εσωκομματικές έριδες το βέβαιο είναι πως δεν τρόμαξε ουδείς από την χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου στη Σοφοκλή Βενιζέλου.

Σε ένα μήνα δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει και κυρίως με τι ψυχολογία θα πάει να ψηφίσει ο Ηλιουπολίτης στην κάλπη.

Άλλωστε όπως σας έχουμε γράψει και πάλι τα ποσοστά των κομμάτων από τις εκλογές στην Πόλη μας έχουν αλλάξει δραματικά.

Οι επιτελείς των κομμάτων τα γνωρίζουν όλα αυτά για αυτό αφήνουν "ανεξάρτητους" συνδυασμούς για να κόψουν την άνοδο "ακραίων" κομμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 8% που καταγράφει η Χρυσή Αυγή και το 3% του ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!

Χαρακτηριστικό είναι και το διψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ που φτάνει το 20%!!! την ώρα που βουλιάζει σε όλη την Χώρα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΝΔ ένα ποσοστό της τάξεως του 40% δεν θα πάει να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές. Το ποσοστό αυτό έχει αυξητικές τάσεις παρόλο που η πόλωση ανάμεσα σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε εμφυλιοπολεμικά επίπεδα.

Η ΝΔ σύμφωνα με τις δικές της μετρήσεις είναι στο 25% στην Πόλη μας το θέμα είναι πως αυτό το ποσοστό θα μοιραστεί σε τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς.


Αυτό πάει να εκμεταλλευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε ποσοστό τέτοιο γύρω στο 12% τον υπολογίζουν οι επιτελείς της Συγγρού που μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω και να μπει στο δεύτερο γύρο.

Η Συγγρού είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την επιλογή του Τάσου Ευσταθίου αφού θεωρεί πως σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αφήσει πίσω του με  διαφορά όλους τους κεντροδεξιούς υποψήφιους.

Σε λίγες μέρες θα κάνουμε και τις πρώτες μας εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πόλη μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και όχι εκδήλωση για παρουσίαση υποψηφίων ήταν προχθές...
Εγκαίνια... το ξαναλέω... εγκαίνια.... Κάτι που δεν καταλάβατε...Αν όχι το ξαναλέω... Εγκαίνια.....