ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αέρας αισιοδοξίας σίγουρη η συμμετοχή στο δεύτερο γύρο για τον Τάσο Ευσταθίου

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αέρας αισιοδοξίας σίγουρη η συμμετοχή στο δεύτερο γύρο για τον Τάσο Ευσταθίου


Πιο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι της Πόλης μας. Αιτία πως ένας από τους τέσσερις κεντροδεξιούς υποψηφίους Δημάρχους αποχώρισε από την διεκδίκηση της ψήφου των κεντροδεξιών ψηφοφόρων.



Επομένως αυτό το 25% που έχει η ΝΔ στην Πόλη μας θα μοιραστεί στους άλλους τρεις υποψηφίους που μάλλον δεν θα φτάσουν όλοι ως τις κάλπες.

Η Πρωτιά του Τάσου Ευσταθίου από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους χαροποιεί ιδιαίτερα τους επιτελείς της Λ. Συγγρού που βλέπουν πως ο εκλεκτός τους είναι πολύ κοντά στο δεύτερο γύρο.

Οι προσπάθειες που γίνονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς να περάσει ο Κοκοτίνης στο δεύτερο γύρο πέφτουν στο κενό αφού η απήχηση του κ. Βαλασόπουλου (νυν Δημάρχου) στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντυπωσιακή.

Άλλωστε στο ψηφοδέλτιό του έχει και συνεργάτες του αείμνηστου Κονδύλη που έχει διαγράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Αριστεράς.

Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα συμπαθής και σε ψηφοφόρους άλλων πολιτικών παρατάξεων.

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές γίνεται φανερό πλέον πως πάμε για επανάληψη του 2010 με την διαφορά πως στο δεύτερο γύρο θα περάσει μαζί με τον Βασίλη Βαλασόπουλο ,ο Τάσος Ευσταθίου.

Οι κακές επιλογές Κοκοτίνη στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του είναι κάτι που συζητείται έντονα στην Κουμουνδούρου αφού κανένας υποψήφιος στην Ηλιούπολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί Προεδρικός!!!

Δυστυχώς οι Ηλιουπολίτες Συριζαίοι έχουν παραμείνει στην εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα 4% και καθόλου δεν έχουν αντιληφθεί την αλλαγή στρατηγικής της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενοχλημένος με τις εξελίξεις και σίγουρα μετά τις εκλογές θα λάβει μέτρα για όσους από την Τοπική της Ηλιούπολης αρνούνται να εφαρμόσουν τις πολιτικές του κόμματος και τις παραποιούν.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Κουμουνδούρου ούτε καν γνωρίζουν πολλά από τα ονόματα που κατεβάζει ο κ. Κοκοτίνης ως υποψηφίους του!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: