ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η γνωμοδότηση του κ. Καραβέλου για το θέμα που προκάλεσε την ένταση στο Δημαρχείο

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η γνωμοδότηση του κ. Καραβέλου για το θέμα που προκάλεσε την ένταση στο Δημαρχείο


Το φως της δημοσιότητας βλέπει η γνωμοδότηση του κ. Νίκου Καραβέλου, έγκριτου νομικού και υπεύθυνου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης σχετικά με το θέμα με την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι από εργολάβο.



Η ένταση αφορούσε ένα έργο που είχε ανατεθεί από σχολική επιτροπή επί διοικήσεως Γιάννη Αναγνώστου και για το οποίο ο εργολάβος ζητά να πληρωθεί.

Σύμφωνα όμως με τη γνωμοδότηση του κ. Καραβέλου το έργο ανατέθηκε κατά παράβαση των ισχυουσών διαδικασιών για τις σχολικές επιτροπές και πως επάνω στα τιμολόγια που παρουσίασε ο εργολάβος υπάρχει η ένδειξη εξοφλήθη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έγγραφο ο κ. Καραβέλος λέει ότι ο τότε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Τάσος Ευσταθίου είχε εξοφλήσει κάποια χρήματα στον εργολάβο κατά παράβαση των διαδικασιών.

Ο κ. Καραβέλος συμπεραίνει πως το ποσό του έργου ήταν μεγαλύτερο από αυτό που προβλέπεται για τις σχολικές επιτροπές, θα έπρεπε να έχει γίνει από το Δήμο.

Προσθέτει πως το έργο έχει παραληφθεί από την τότε σχολική επιτροπή και πως για ένα μέρος του έργου έχει πληρωθεί ο εργολάβος, όμως τονίζει πως το έργο δεν πρέπει να αποπληρωθεί.

Δείτε εδώ όλη τη γνωμοδότηση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: