ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάχη στήθος με στήθος Ευσταθίου-Κοκοτίνη για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Μάχη στήθος με στήθος Ευσταθίου-Κοκοτίνη για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο



Μεγάλες ελπίδες να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών  έχει η Παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου αφού έχει φύγει μίλια μακριά από τις άλλες κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις.
Το μόνο της πρόβλημα πλέον είναι η Παράταξη"Ηλιού-πολις| του κ. Κοκοτίνη που εκμεταλλεύεται την εντυπωσιακή απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ανέργους και νέες ηλικίες.

Η μάχη είναι στην ψήφο όπως μας ενημερώνουν και φυσικά μετά την επίσημη ανακοίνωση όλων των υποψηφίων εμείς εδώ θα σας έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα!!

Όχι δεν είμαστε μάντεις απλά παρακολουθούμε χρόνια τι δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και στην Πόλη μας δεν έχουν δώσει ποτέ λάθος εκτίμηση στο ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος

Στις προηγούμενες δημοτικές του 2010 είχαν δώσει 2 μήνες πριν την νίκη του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Μέχρι την στιγμή που μιλάμε ο νυν Δήμαρχος είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ φαβορί για την πρώτη Κυριακή και όλο το ενδιαφέρον πλέον είναι ποιος θα περάσει μαζί του.

Να τονίσουμε μάλιστα πως πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν κερδίσει ήδη την παρουσία τους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού εμφανίζουν ποσοστά δημοτικότητας ιδιαίτερα υψηλά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα κάνει ανακοίνωση του ψηφοδελτίου δεν μας είπε ο κος Ευσταθίου ο χρόνος τελείωσε και αφήστε τις εικασίες μέχρι αύριο Τετάρτη έχει περιθώριο μετά πάπαλα. Ας αφήσει τις δεύτερες Κυριακές εδώ κινδυνεύει να μην πάει στην πρώτη Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

πολυ δεν τρωγεσε κοιτα τη θα κανει ο δικοσ σου και τα λεμε!