ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα Ηλιουπολίτικα Νέα συνεχίζουν τον κατήφορό τους

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα Ηλιουπολίτικα Νέα συνεχίζουν τον κατήφορό τους



Kάποια ανυπόληπτα blogs της Πόλης μας και επειδή εμείς λέμε ονόματα πρόκειται για το Ηλιουπολίτικα Νέα κάνουν κριτική στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των υποψηφίων.
Να π.χ σε αυτή την φωτογραφία δεν τους άρεσε το μπλουζάκι του συναδέλφου Δημήτρη Ανδρικόπουλου (υποψήφιος με την ΕΝΑΚ) ενώ ειρωνεύονται τον υπερδραστήριο δημοτικό σύμβουλο της ΕΝΑΚ κ. Γιώργο Μπενά επειδή έχει φωτογραφήσει όλους τους κάδους της Ηλιούπολης στην προσπάθειά του να συμβάλει στο να έχουμε καθαρότερη πόλη.

Θα θέλαμε εδώ να τους τονίσουμε πως η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει βοηθηθεί από αυτό το φωτορεπορτάζ γιατί ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής βλέπει και τρέχει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Οι ανώνυμοι συκοφάντες της Πόλης μας αφού στο ιστολόγιό τους γράφουν  συνήθως για συναντήσεις που δεν γίνονται ,και βλέπουν προβάδισμα του πρώην Δημάρχου κ. Αναγνώστου έναντι του κ. Ευσταθίου καλό θα ήταν να κρατήσουν μια ευπρέπεια έναντι ανθρώπων που πρέπει να κρίνονται για τις ενέργειες τους και όχι για τις ενδυματολογικές τους εμφανίσεις.

Που κατά την άποψή μας είναι άλλωστε πολύ καλές.

Ανακαλύπτουν μάλιστα και "σκάνδαλα" του νυν Δημάρχου ενώ δεν γράφουν λέξη για το σκάνδαλο της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ!!!

Φαίνεται ήρθαν τώρα στην Πόλη ή συμπαθούν πολύ τον πρώην Δήμαρχο κ. Αναγνώστου τον οποίο αποδοκίμασε ο λαός στις δημοτικές εκλογές του 2010 αλλά και το κόμμα του αφού δεν του έδωσε εκ νέου το χρίσμα.


Α για να μην ξεχάσουμε η φωτογραφία όπως μας ενημερώνει το blog είναι της κ. Δώρας Σκορδαλάκη από τα "Νότια Προάστια" και κρατείστε το ονοματεπώνυμο γιατί θα ασχοληθούμε σύντομα με αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: