ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιους κρατάει ο κ. Χριστοδουλάκης ;

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιους κρατάει ο κ. Χριστοδουλάκης ;

Εδώ μιλάμε για σκάνδαλο και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Και βλέπουμε πως ουδεμία δημοτική παράταξη είναι διατεθειμένη να σταθεί στο πλευρό μας έτσι ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Τα χρήματα "πέταξαν" και βλέπουμε πως θα βρεθούν πολλοί μπλεγμένοι.


Έχουμε καλέσει όλους τους υποψηφίους Δημάρχους αλλά και τον τελευταίο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα αλλά μάλλον έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν.

Και να σκεφτείς πως έτσι θα προβληθούν και δωρεάν αλλά δεν τους νοιάζει.

Ίσως ονειρεύονται και αυτοί θέσεις Προέδρου ή Αντιπροέδρου σε ΝΠΔΔ που θα μας στοιχίσουν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Φαίνεται πως κάποιοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και ακούμε από παντού την ίδια ατάκα.

"Σταύρο τι θες και τα ψάχνεις" . Μάλιστα να μην ψάξουμε λοιπόν ως δημοσιογράφοι για την Πόλη μας και να ασχολούμαστε με δημόσιες σχέσεις και ανούσιες ειδήσεις.

Δεν θα πάρω ευχαριστώ άλλωστε έχει αρχίσει να μπαίνει ΤΑΞΗ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουμε την αίσθηση πως αυτή είναι η καλύτερη συγκυρία για να λυθεί και το θέμα της κακοδιαχείρησης στην Πόλη μας που κρατάει δεκαετίες.

Όλοι μιλάνε για διαφάνεια αλλά ουδείς την εννοεί αφού βλέπουμε πως κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με το πως χάθηκαν τόσα πολλά χρήματα.

Η παρούσα δημοτική αρχή έφερε τους ελεγκτές και περιμένει λέει το πόρισμα. Καλά κάνει αλλά να κάνει διαχειριστικό έλεγχο και πιο πριν όταν ο κ. Γεωργάκης πράσινων φρονημάτων (ακόμα;) δημιούργησε μέσα στον Δήμο μας έναν μηχανισμό που δεν έδινε και λογαριασμό σε κανέναν.

Τοπικά μέσα σταμάτησαν να γράφουν για τον άρχοντα των ακινήτων όταν η παράταξη την οποία στήριζαν πήρε τις καρέκλες.

Εμείς εδώ με το μικρό μέσο που διαθέτουμε και φυσικά με την δημοσιογραφική μας εμπειρία έχουμε γίνει ήδη το "μαύρο" πρόβατο της Πόλης μας.

Όχι όμως για τους δημότες που θέλουν να τιμωρηθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι υπεύθυνοι που ζημίωσαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά για τους συνενόχους.

Και αυτοί είναι όσοι ήταν μέσα σε παρατάξεις και δεν μίλαγαν ή ήταν δημοτικοί σύμβουλοι και δεν φώναξαν έναν Εισαγγελέα να αποδώσει ευθύνες.

Και ήρθαν οι "κακοί" Τροϊκανοί για να μας πουν το αυτονόητο. Κλέβετε πολύ για αυτό χρωστάτε τόσα πολλά. Περιορίστε ή κόψτε το κλέψιμο γιατί εμείς δεν θα σας δανείσουμε άλλα ευρώ.

Μισθοί και συντάξεις γιοκ εάν και εφόσον δεν υπογράψετε τα μνημόνια που θα εξασφαλίσουν στους δανειστές μας πως θα μας "ρουφήξουν" το αίμα μέχρι να αποπληρώσουμε τα χρέη μας.

Σήμερα σας φέρνουμε πάλι στο φως της δημοσιότητας την συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Νικόλαος Χριστοδουλάκης τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί Δημαρχίας Αναγνώστου.

Λέει πολλά και ενδιαφέροντα και είναι καλό να τα ακούσετε και να τα διαβάσετε.

Ο λόγος απλώς πρέπει να ξέρετε ως υπεύθυνοι πολίτες τι συμβαίνει στην Πόλη σας.

Το 2010 τιμωρήσατε την Διοίκηση Αναγνώστου αλλά δεν είχατε γνώση της κακοδιαχείρησης.

Δεν ξέρατε πολλά πράγματα και δεν φταίτε εσείς μόνο. Τα μέσα της Πόλης μας δεν έδειξαν την πρέπουσα προσοχή και όσοι είναι δημοσιογράφοι και ζουν εδώ είχαν στραμμένο το βλέμμα τους αλλού.

Ακούσαμε πολλά και περιμέναμε η νέα Διοίκηση να οδηγήσει τους υπευθύνους στη Δικαιοσύνη.

Το ίδιο περιμέναμε και το 2010 από τον κ. Αναγνώστου αλλά τελικά μάταια περιμέναμε.

Ουδείς τιμωρήθηκε από την διοίκηση Γεωργάκη και δεν μάθαμε ΠΟΤΕ πόσα χρέη μας άφησε.

Από τον νυν Δήμαρχο μάθαμε πως κληρονόμησε χρέη ύψους 14 εκ. ευρώ. Αλήθεια μέσα σε πόσα χρόνια έγινε αυτή η μαύρη τρύπα;

Όλα θα βγουν μην ανησυχείτε άλλωστε η πολεμική που ασκεί η παρούσα Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για τα δις ευρώ που έχουν φαγωθεί σε δημοτικές επιχειρήσεις και ΝΠΔΔ δήμων.

Αλλά ας απολαύσουμε τι δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης για αυτούς που κρύβονται πίσω από το δαχτυλό τους , για τους 35 εργαζόμενους που δεν έβγαιναν οι μισθοί τους , για τους ευεργετούντες που έγιναν κατήγοροι , για τους 200!! εργαζομένους που πέρασαν από τις επιχειρήσεις που είχε η ΕΥΩΝΥΜΟΣ τα τέσσερα χρόνια, για αυτούς που ζήταγαν ρουσφέτια και άλλα πολλά.

Εάν πιστεύουμε τον κ. Χριστοδουλάκη θα μας ρωτήσετε. Εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και ψάχνουμε να βρούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης , ο κ. Κοκοτίνης , και όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οι δηλώσεις που έκαναν είναι για εμάς στοιχεία για την έρευνά μας.

Αυτή την ερευνητική δημοσιογραφία που μάθαμε στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αλλού θα ακολουθήσουμε όπως κάναμε πάντα.

Για όσους βλέπουν σκοπιμότητες πίσω μας να τους πούμε πως το αποτέλεσμα της έρευνάς μας θα τους διαψεύσει.

Όσο οι δημοτικές παρατάξεις σας λένε κούφια λόγια τόσο εμείς θα τους ρωτάμε βρε παιδιά πως έγινε η Πόλη μας να χρωστάει κοντά στα 20 εκ ευρώ;

Ο Δήμαρχος δεν συμφωνεί γιατί μιλάει πως παρέλαβε 14 και ισχυρίζεται πως τα έχει αποπληρώσει

Ψέματα απλώς τα έχει ρυθμίσει ούτε ο Στουρνάρας δεν θα τα αποπλήρωνε τόσα λεφτά.

Ξέρετε εσείς εκεί έξω πόσα χρήματα πήρε η Πόλη μας από κοινοτικά προγράμματα.

Παρακολουθείστε μας και θα σας ενημερώσουμε από επίσημε στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το πάρτι τέλειωσε και χωρίς ΚΑΘΑΡΣΗ αυτή η Πόλη δεν θα προχωρήσει κ. Βαλασόπουλε

Δεν ξέρουμε εάν θα είσαστε Δήμαρχος και πάλι μια και είσαστε το φαβορί αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε τα πάντα.

Διαβάστε και εσείς τι είπε ο κύριος Χριστοδουλάκης στο ilioupolisonline στις 23 /5/2011 και αναλογιστείτε ποιους κρατάει.

Έχουμε υποσχεθεί στους αναγνώστες μας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια και εμείς κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Σταματάμε μόνο όταν κάποιοι μας γεμίσουν με σφαίρες αφού από μηνύσεις και αγωγές έχουμε πλέον μεγάλη εμπειρία.

Παρά τις "ταλαιπωρίες" έχουμε ΚΑΘΑΡΟ ποινικό μητρώο και θα το αναρτήσουμε και αυτό άμα χρειαστεί

Απολαύστε λοιπόν τον κ. Χριστοδουλάκη ίσως μέσα από όσα λέει βγάλετε και εσείς ένα συμπέρασμα.


Μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσω….



Αναλαμβάνοντας ο Γιάννης Αναγνώστου την διοίκηση του δήμου πριν τέσσερα χρόνια προσπάθησε μέσα από τις επιλογές των συνεργατών του να δώσει την ποιότητα στην στελέχωση των υπηρεσιών και νομικών πρόσωπων του δήμου σε πολιτικά πρόσωπα όπου είχαν την ικανότητα και τα προσόντα να ανταπεξέλθουν στο έργο που όφειλαν να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας προς όφελος της πόλης.
Μια από τις επιλογές του αυτές ήταν και η τοποθέτηση μου στην μαύρη –προβληματική και βρόμικη όπως την αποκαλούσαν τότε άπαντες όταν αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου ΔΕΠΑΗΛ.
Πολύ δουλειά χρειαζόταν. Ατέλειωτες ώρες οργάνωσης και προγραμματισμού. Με άμεσες τρέχουσες υποχρεώσεις 720,000 ευρώ, κυρίως σε δάνεια και επιταγές και πολλές ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις…
Το άλσος με μηδενικό προσωπικό , δοσμένο σε μια ιδιωτική εταιρία catering , σε κατάσταση διάλυσης. Με ανύπαρκτο πάγιο εξοπλισμό αφού …ούτε πιρούνι δεν υπήρχε στα παγία περιουσιακά του στοιχειά.
Το σπορ καφέ σφραγισμένο από δικαστικό επιμελητή …και αυτό διαλυμένο αφού μια άλλη περίεργη μίσθωση σε ιδιώτη που εξαφανίστηκε σε μια νύκτα άφησε ένα κατεστραμμένο κατάστημα με ενοίκια ενός έτους και λογαριασμούς απλήρωτους.
Ο προφήτης Ηλίας με καμένα τραπέζια και μια κουζίνα οπού σιχαινόσουν να την βλέπεις και όχι να μαγειρεύεις και να ταΐζεις τους δημότες σου.
Το θερινό μας σινεμά με καρέκλες και εξοπλισμό που θύμιζαν εγκαταλελειμμένο τοπίο άλλης εποχής.
Με αδιαφανείς συμβάσεις σε διαφημιστικές εταιρίες για πινακίδες Πίζα φυτεμένες σε όλη την Ηλιούπολη που κάνεις δεν μπορούσε να βγάλει άκρη. Ένα χρόνο παιδεύονταν το δημοτικό συμβούλιο πριν από εμάς χωρίς αποτέλεσμα.
Και προσωπικό με συμβάσεις κατά την θεωρία αόριστου χρόνου χωρίς τίποτα δεμένο και ξεκάθαρο.
Μεγάλη η ευθύνη . Τεράστιο προσωπικά το ρίσκο που ανέλαβα εκείνη την στιγμή.
Αψηφώντας ότι διατηρούσα μια επιχείρηση με 45 άτομα προσωπικό, ξεχνώντας ότι πιθανή εμπλοκή μου σε προβληματικές επιχειρήσεις του δήμου να μου έκανε μεγάλο κακό στην προσωπική μου εξέλιξη ως επιχηρηματιας…χωρις δεύτερη σκέψη ,αλλά αντίθετα με μεγάλη όρεξη και δυναμισμό ξεκίνησα με μοναδικό στόχο την επιτυχία όχι την προσωπική αλλά την ομαδική .
Σε συνεργασία πάντα με τον δήμαρχο αποφασίσαμε να νοικοκυρέψουμε και να επανα δραστηριοποιήσουμε την επιχείρηση προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες.
Με γνώμονα ότι ανάπτυξη επιτυγχάνετε μονό με σωστές επενδύσεις, χωρίς ίχνος ξεπουλήματος και συνεργασίας με ιδιώτες ξεκινήσαμε να ανακατασκευάζουμε κάθε δημοτική εκμετάλλευση ,δίνοντας τις σωστές βάσεις μιας υγιούς επαναλειτουργίας.
Έτσι δαπανήθηκαν μονό τα δυο πρώτα χρόνια 500.000 ευρώ
Στο άλσος, για ολική ανακατασκευή και εξοπλισμό
Στο προφήτη Ηλία, για διαμόρφωση , εξοπλισμό και επέκταση.
Στο δημοτικό σινεμά , για μηχανολογικό εξοπλισμό και διαμόρφωση χώρου.
Στο δημοτικό κοιμητήριο, για ανακαίνιση του κυλικείου.
Στο σπορ καφέ, για ολική ανακατασκευή και λειτουργιά.
Αφού πάντα κάθε μας δράση εγκρίνονταν από το δημοτικό μας συμβούλιο . Προχωρήσαμε σε προσλήψεις μέσω Α Σ Ε Π στην στελέχωση αυτών των δράσεων αψηφώντας ταυτόχρονα κάθε οικονομική ζημιά από την αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων εντος των διοικητικών ορίων της πόλης, μέχρι την απολυτή νομιμοποίηση τους.

Έτσι περνώντας τρία χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και ταυτόχρονα με τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις οπού έπρεπε να επιτευχθούν φτάσαμε να έχουμε κύκλο εργασιών τετραπλάσιο αυτού που παραλάβαμε. Εξυπηρετώντας παράλληλα μέσω των δημοτικών αναψυκτήριων κοινωνικές δράσεις κάθε είδους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Το δημοτικό Σινεμά έγινε σημείο αναφοράς για όλο το λεκανοπέδιο αφού έφτασε να είναι πρώτο σε εισιτήρια. Το αναψυκτήριο στο προφήτη Ηλία τους καλοκαιρινούς μήνες έπρεπε να κάνει κάποιος κράτηση για να βρει διαθέσιμο τραπέζι. Στο άλσος πραγματοποιούνταν δυο και τρεις εκδηλώσεις ταυτόχρονα με απολυτή επιτυχία… και πολλά , πολλά παιδιά κυρίως της πόλης μας έβρισκαν δουλεία μέσω αυτών των εκμεταλλεύσεων .
Θυμάμαι ένα βράδυ πριν δυο χρόνια αρχές Ιουλίου θαρρώ οπού δεχτήκαμε σε μια και μονό ημέρα έξι ελέγχους σε όλες τις εκμεταλλεύσεις από το Σ Δ Ο Ε . Χωρίς κανένα πρόστιμο από φορολογική παράβαση λόγο απόκρυψης η μη έκδοσης νομίμου παραστατικού.
Ελαστικοί και φιλικοί στις σχέσεις μας με όλο το προσωπικό..σε σημείο παρεξήγησης πολλές φόρες ..αμείλικτοι όμως στο θέμα της ηθικής και της τιμιότητας.
ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ..και σε επίπεδο οργάνωσης και σε επίπεδο επιλογής προσώπων. Ποτέ όμως κακοπροαίρετα , ποτέ από δόλο. Αφού θεωρούσαμε την δημοτική αυτή επιχείρηση δημιούργημα μας ..ΕΝΑ στόχο που θέλαμε πολύ να επιτύχουμε.

Σε αυτό το σημείο φτάνω και στα δύσκολα….
Και κάνοντας την αυτοκριτική μου αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες που μου αναλογούν στο ότι μέσα στο γενικότερο κλίμα εφορίας ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες των δύο τελευταίων ετών δέχτηκα η δημοτική επιχείρηση να ξαναγίνει μέσο κάλυψης εργασιακών αναγκών διαφόρων υπηρεσιών του δήμου.
Δέχτηκα τον ρολό αυτόν , που πολλοί ήθελαν να έχω , χωρίς να έχουν καν σήμερα το θάρρος να παραδεχτούν. Έτσι οτιδήποτε θεωρούσαν άλυτο , πάνω από το αυστηρό γράμμα του νόμου που οφείλαμε και έπρεπε να τηρήσουμε στο δήμο , πολλοί πίστεψαν ότι μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν μέσω της δικής μου οδού και της δημοτικής μας επιχείρησης.
Έτσι δυο χρόνια τώρα η αδυναμία του συστήματος πρόσληψης στο δήμο επαρκούς εποχικού και μονίμου προσωπικού , η λανθασμένη δική μας πολλές φόρες αξιολόγηση των αναγκών ανά υπηρεσία , ώθησαν συναδέλφους αντιδημάρχους και πρόεδρους νομικών πρόσωπων να αναζητούν μέσω της δημοτική επιχείρησης την λύση σε υπαρκτές ανάγκες για την λειτουργιά του δήμου.
Οδηγοί λεωφορείων δημοτικής συγκοινωνίας, φύλακες στο δημαρχιακό μέγαρο, εργάτες στο νεκροταφείο , γραμματείς στα γραφεία των αντιδημάρχων, νυκτοφύλακες ακόμη και υπάλληλοι στο λογιστήριο αποτελούσαν βασικό τμήμα της μισθοδοσίας του ευώνυμου !
Όλοι δούλευαν . Όλοι πρόσφεραν ..Όλους τους είχαμε ανάγκη…
Ο Ευώνυμος όμως δεν τους είχε!
Ο Ευώνυμος όμως δεν είχε την τόσο μεγάλη κερδοφορία οπού του επέτρεπε να καλύψει τα δυο τελευταία χρόνια το κόστος 35 συνολικά εργαζομένων σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ύψους 750,000 ευρώ αφού το μέσω μεικτό ετήσιο κόστος ανά εργαζόμενο ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.
Παρόλα αυτά όλα έμοιαζαν αντιμετωπίσιμα έως και το Νοέμβριο του 2010.
Και όλοι έμοιαζαν λίγο η πολύ ικανοποιημένοι.
Προσωπικό της δημ. επιχείρησης που πραγματικά πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε αυτήν και πλεονάζον προσωπικό, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο σύνολο των δράσεων του δήμου , με τις οποίες καθυστερήσεις έπαιρνε αυτά που δικαιούταν. Και επαναστατούσε ..(και καλά έκανε λέω εγώ σήμερα).. όταν δεν τα έπαιρνε στην ώρα του.
Και εγώ δεχόμουν την κριτική των ίδιων αυτών που μου ζητούσαν να λύνω προβλήματα, που οι ίδιοι όμως μάλλον ….άθελα τους… προκαλούσαν, εάν δεν ήμουν απόλυτα ως προς τους χρόνους πληρωμής συνεπής , απέναντι σε αυτούς τους εργαζόμενους.
Παρόλα αυτά δεν υπήρξε καμιά καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας όλη αυτή την περίοδο.
Δεν υπήρξε καμιά φορολογική παράβαση από απόκρυψη πώλησης η παροχής υπηρεσιών. Γιατί λειτουργούσαμε τις δημοτικές εκμεταλλεύσεις με διαφάνεια και ζήλο.
Πρώτος πλήρωνε ο δήμαρχος και εγώ τον καφέ μας η το φαγητό μας και το ίδιο απαιτούσαμε από όλους. Χωρίς να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα , χωρίς να ακουστεί το παραμικρό.
Και ξαφνικά
Όλα άλλαξαν ..και όλα έγιναν προβληματικά και περίεργα ..
Και ξαφνικά η δημοτική επιχείρηση έγινε μαύρη και προβληματική …..
Οι κόλακες έγιναν κριτές .
Οι ευεργετούντες έγιναν κατήγοροι !
Οι ανίκανοι στις πράξεις έγιναν συκοφάντες.
Αφού …….χάσαμε τις εκλογές.
Ξέχασαν όλοι ότι το κόστος αυτού του προσωπικού που έπρεπε να βαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου είναι αυτό που προκάλεσε την ζημιά στον Ευώνυμο.
Ξέχασαν όλοι , ότι οι 200 και πλέον εργαζόμενοι που πέρασαν από τα δημοτικά αναψυκτήρια αυτά τα τέσσερα χρόνια και βρήκαν εργασιακή στέγη μέσω του δήμου καλύπτοντας πραγματικές του ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες είναι το σύνολο των χρημάτων που σήμερα παρουσιάζονται ως μαύρη τρύπα !!!
Γιατί τώρα διάφοροι βάζουν το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπου τους κρύβοντας πιστεύοντας την παρουσία τους και αναρωτούνται …πως?


Πως τι κύριοι ?
Αν θέλετε να αναρωτηθείτε πως…. Αναρωτηθείτε τα παρακάτω …πως …και ρωτήστε με .
Κύριε Χριστοδουλάκη ..
Πως… καταφέρατε και φτιάξατε έξ αρχής όλες τα δημοτικά αναψυκτήρια που σήμερα ο κύριος δήμαρχος νοικιάζει σε ιδιώτες..η παραχωρεί με καμάρι σε κοινωνικές δράσεις του δήμου, αξιοποιώντας τον πάγιο εξοπλισμό και τις δομές τους και την τεραστία υπεραξία τους , χωρίς να δανειστείτε ούτε ένα ευρώ, η να χρεώσετε τον δήμο?
Πως.. Φτιαχτήκαν αυτά τα γραφεία που στεγάζουν όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις το βοήθεια στο σπίτι και τους ψυχολόγους ?
Πως… αγοράσατε το πάγιο εξοπλισμό των στάσεων των λεωφορείων χωρίς να έχετε ανάγκη μελλοντικής μίσθωσης τους σε διαφημιστικές εταιρίες ?
Πως καταφέρατε και πληρώσατε όλο αυτό το προσωπικό αφήνοντας στο σύνολο του ,φεύγοντας, δεδουλευμένες υποχρεώσεις ενός μηνός και πέντε ημερών?
Πως παρόλα αυτά δεν είχατε ούτε ένα ευρώ διαμαρτυρημένο αξιόγραφο όλα αυτά τα χρόνια ..και παραδώσατε στις 30/12/10 την επιχείρηση με ασφαλιστική ενημερότητα , αφού είχατε ρυθμίσει το σύνολο των οφειλών της και με φορολογική ενημερότητα, αφού μόλις είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος της αρμόδιας Δ Ο Υ Ανωνύμων εταιριών χωρίς καμιά ουσιαστική παράβαση?
Πως παρόλο τις τόσες επενδύσεις των 780.000 ευρώ στο σύνολο της τετραετίας οι οφειλές που παραδώσατε είναι τις τάξεως των 920,000 ευρώ ,δηλαδή λιγότερες σχεδόν από αυτές που παραλάβατε με όλα αυτά τα εργασιακά βάρη?


Ποσό εύκολα είναι να κάνουμε επιπόλαια κριτική χωρίς να έχουμε καν την διάθεση να ενημερωθούμε.. Σημείο των καιρών .. Όλοι είναι ειδικοί. Όλοι ξέρουν .

Ας με κοιτάξουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του προηγουμένου δημοτικού συμβούλιου στα μάτια, όλων των παρατάξεων και ας μου πει ΕΝΑΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ότι ποτέ δεν μου ζήτησε κάτι (προς θεού όχι παράνομο) να πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσω της δημοτικής επιχείρησης. ΕΝΑΣ !
Κλείνοντας θα σας περιγράψω κάτι που ελάχιστοι μέχρι σήμερα γνωρίζουν και είναι το απόφθεγμα αυτής της τετραετίας… για μένα προσωπικά.
Έχοντας δικαίωμα να λαμβάνω με απόφαση του Δημ. Συμβούλιου αποζημίωση ως αντιπρόεδρος του Ευώνυμου ένα μηνιαίο ποσό 500 ευρώ περίπου και επειδή λάμβανα και τον μισθό του αντιδημάρχου είχα ζητήσει από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου χωρίς να γίνει αυτό ευρύτερα γνωστό τα χρήματα αυτά που δικαιούμουν να δίνονται σε πέντε άπορες οικογένειες του δήμου που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας κυρίως με παιδιά…
Και αυτό μέσω του λογιστηρίου της δημ.επιχηρησης πραγματοποιούνταν όλο το έτος. Φτάνοντας λίγες μέρες πριν τις εκλογές και επειδή υπήρχε μια καθυστέρηση στο να καταβληθούν από το ταμείο τα χρήματα σε κάποια οικογένεια….(τα χρήματα του μισθού μου !!!! ) τηλεφώνησε ο πατέρας της οικογενειας…και είπε έντονα και ειρωνικά….
Αν νομίζει ο κύριος Χριστοδουλάκης ότι μπορεί να 'παίζει' με τα λεφτά μας και τις οικογένειες μας είναι γελασμένος. Αυτά τα λεφτά μας τα οφείλει και πρέπει να μας καταβάλλονται στην ώρα τους ….και όχι να μας κοροϊδεύει… ντροπή του πέστε του ..και το έκλεισε.!
Με το κεφάλι ψηλά και την συνείδηση μου ήσυχη όσο ποτέ είμαι εδω.. παρατηρώ τα πάντα και τους πάντες και κάνω την αυτοκριτική μου.-

Νικόλαος Χριστοδουλάκης
Τ. Αντιδήμαρχος οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: