ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΝΕΛ αλλά και υποψήφιο από το ΛΑ.ΟΣ κατεβάζει ο νυν Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΕΛ αλλά και υποψήφιο από το ΛΑ.ΟΣ κατεβάζει ο νυν Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος


Από συνεργάτες του αείμνηστου Κονδύλη , μια πινελιά από πρώην  κομμουνιστές , τον "αρχηγό" των ΑΝΕΛ Ηλιούπολης αλλά και εκπρόσωπο από το ΛΑ.ΟΣ!!! κατεβάζει ο κ. Βαλασόπουλος ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στην προσπάθεια του να κερδίσει και πάλι την ψήφο σας και να συνεχίσει το έργο του.
Δεν είναι κακό θα πουν κάποιοι  αφού και οι άλλες παρατάξεις έχουν στις τάξεις τους εκπροσώπους που απορούμε πραγματικά πως είναι δυνατόν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Καμιά ιδεολογική συνοχή αφού τους ενώνει το "καλό" της Ηλιούπολης.

Μας εντυπωσίασαν (θετικά) κάποια ονόματα και θα σας τους προτείνουμε σε όσους είσαστε ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (εμάς δεν μας ξεγελάνε οι  "δεξιές" προσθήκες που γίνονται κυρίως για να τονίσουν την κομματική "ανεξαρτησία" της Παράταξης.

Και επειδή ο κ. Βαλασόπουλος δεν κρύβει και πολύ τις κομματικές του επιλογές διαφέρει από τους άλλους υποψηφίους που μάλλον ντρέπονται να μας που τι ψηφίζουν.

Αυτή η "ντροπή" δεν εξηγείται και φυσικά εμείς δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να αναλύσουμε (άλλωστε δεν βγάζουμε άκρη) της ψυχοσύνθεσής τους και ούτε θα παραμυθιάσουμε τους δεξιούς (σε συντριπτικό ποσοστό) αναγνώστες μας ώστε να πειστούν να ψηφίσουν κάποιους που ιδεολογικά δεν λένε που ανήκουν και το παίζουν απολιτίκ.

Άλλωστε για εμάς η ψήφος στις δημοτικές εκλογές είναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτική ψήφος. Γιατί δεν μπορεί από την μία να βρίζεις την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και από την άλλη να ψηφίζεις για Δήμαρχο κάποιον (που καλώς ή κακώς εσείς το  κρίνετε) υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Πορεία της Χώρας και ζητάει συνεχώς Κρατική Χρηματοδότηση από τους μνημονιακούς "προδότες" που ξεπουλάνε την Πατρίδα!!!

Αυτό κάνουν οι Δήμαρχοι της Αριστεράς (όπως παλιότερα ο αείμνηστος Κιντής) που έκανε τον κομμουνιστή με τα χρήματα των Καπιταλιστών που κυβερνούσαν την χώρα.

Και φυσικά κάθε φορά που ακούμε τους ύμνους των στελεχών της δεξιάς στο "έργο" του αναρωτιόμαστε τι κοινό μπορεί να έχουμε με όσους υμνούν τους εχθρούς της Δημοκρατίας μας για μια χούφτα ψήφους.

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής που δεν ακολουθούν ευτυχώς άλλοι δεξιοί Δήμαρχοι σε άλλους Δήμους (π.χ Βύρωνας) είναι η εικόνα να διοικείται ο Δήμος μας από Κεντροαριστερούς Δημάρχους από το 1974 έως σήμερα.

Με ένα μικρό διάλειμμα της θητείας του κ. Γιάννη Αναγνώστου που βέβαια σύμφωνα πάντα με την δική μας ΑΠΟΨΗ άφησε τα κακώς κείμενα και κυρίως τον μηχανισμό των αριστερών υπαλλήλων του Δήμου να μας παραμυθιάζουν για το προλεταριάτο και τις "επαναστάσεις" τους τσεπώνοντας παράλληλα τους καπιταλιστικούς μισθούς τους. Και κυρίως μη παράγοντας έργο.

Γιατί δεν είμαστε τρελοί που θέλουν να τους απολύσουν απλώς να δουλέψουμε θέλουν για το καλό της Πόλης μας και όχι για το καλό της κομματικής τους οργάνωσης που χρησιμοποιούσε κτίρια του Δήμου για εκδηλώσεις που δίχαζαν τον λαό.

Την ίδια ώρα που η Χώρα βουλιάζει (γιατί η έξοδος στις αγορές δεν σβήνει το τεράστιο δημόσιο χρέος μας είναι όμως θετικό βήμα) πάλι η ίδιοι άνθρωποι καταγγέλλουν την κατάντια της Χώρας ξεχνώντας πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν πάρει από τις Μνημονιακές διοικήσεις των Δήμων για ανύπαρκτες υπηρεσίες.

Και τώρα που το πάρτι τελειώνει για αυτούς τα βάζουν και με τους πρώην συντρόφους τους αφού δεν μπορούν να τους κρατήσουν σε δουλειές που ουδέποτε σεβάστηκαν.


Όταν η Κυβέρνηση αυτή θα δώσει στη δημοσιότητα το πλήθος των σκανδάλων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όταν αρχίσουν να μπαίνουν στο φυσικό τους περιβάλλον (φυλακές) κλέφτες Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι τότε κανένας λουφαδόρος εργαζόμενος τους δεν θα μπορεί να τους σώσει.

Η Ιστορία έχει αποδείξει πως με κλακαδόρους κάθε λογής δουλειά δεν γίνεται. Και εμείς ενώ ιδεολογικά είμαστε εντελώς αντίθετοι με την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου βλέπουμε πως μπαίνει επιτέλους μια ΤΑΞΗ στα οικονομικά του Δήμου.

Μπορεί να γινόταν και με άλλο Δήμαρχο λόγω της συγκυρίας όμως εμείς δεν φοβόμαστε να γράψουμε τα θετικά που έκανε και κυρίως πως έκοψε τον βήχα σε πρώην συντρόφους του (κάποιους τους άφησε εκτός συνδυασμού για το κακό παρελθόν τους) που είχαν μάθει πως το να βρίζεις την δεξιά είναι και ο μόνος λόγος επιβίωσής σου!!

Και βέβαια αυτό δεν το έκαναν για λόγους ιδεολογίας (πράγμα που δεν θα μας ένοιαζε) αλλά για να κλέβουν καλύτερα Δημόσιο Χρήμα αφού ποιος θα ενοχλούσε π.χ έναν Σοσια-ληστή Τσοχατζόπουλο που έδωσε αγώνες για την Δημοκρατία!!!!!

Είναι σίγουρο πως δεν πάει το χέρι μας ,αλλά δεν είμαστε κομματικά μύωπες για να μην δούμε πως δεν είναι Γεωργάκης ο τωρινός Δήμαρχος. Αυτά γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως το άσπρο είναι μαύρο και σε ανθρώπους με ΑΠΟΨΗ αυτά δεν πιάνουν.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: