ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια καλή επιλογή για τους Κεντροαριστερούς ψηφοφόρους της Πόλης μας

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μια καλή επιλογή για τους Κεντροαριστερούς ψηφοφόρους της Πόλης μας

Η Ελένη Καπίρη είναι ήδη δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου. Έχει επιδείξει θετικό έργο στην πρώτη θητεία της και ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου μας έχει βοηθήσει ώστε να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Πόλη  μας. 

Σίγουρα η δική μας άποψη είναι θετική για την Ελένη και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να το γράψουμε επειδή είναι υποψήφια με την Δημοτική Παράταξη του κ. Βαλασόπουλου. 

Άλλωστε εμείς δεν φοράμε κομματικά γυαλιά και ό,τι θετικό κάνει ο κ. Βαλασόπουλος το προβάλλουμε. 

Το αποτέλεσμα είναι να στεναχωρούμε αρκετούς που θεωρούν πως λέγοντας πως είναι "υπερκομματικοί" ταυτόχρονα κερδίζουν και την συμπάθειά μας. 

Όμως εμείς κρίνουμε τα έργα και όχι τις δήθεν υπερκομματικές ιδιότητες των υποψηφίων σωτήρων μας. 

Και βλέπουμε πως κάποιοι εξαγγέλλουν προγράμματα χωρίς κοστολόγιο και κυρίως παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους του Δήμου πως θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτόν. 

Δεν τους λένε βέβαια πως τα χρήματα που παίρνουν τα οφείλουν στις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης και το κυριότερο πως η Ελλάδα και η νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση της έχει σταματήσει προ πολλού να ενδιαφέρεται για δημοτικούς υπάλληλους που δεν παράγουν κανένα έργο. 

Ο κ. Βαλασόπουλος δεν κρύβει πως προέρχεται από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά καιρό τώρα έχει ξεκόψει με το βαθύ -ΠΑ.ΣΟ.Κ που μας οδήγησε εδώ που είμαστε και εμείς αυτό του το αναγνωρίζουμε. 

Άλλωστε εάν είναι να συγκριθεί με τις μέχρι τώρα διοικήσεις του Δήμου μας σίγουρα η δική του είναι καλύτερη και πιο επιτυχημένη από τις προηγούμενες. 

Αυτά και διαβάστε και ένα σύντομο βιογραφικό της Ελένης Καπίρη για όσους στηρίζετε την Δημοτική Παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και πάει το χέρι σας να ψηφίσετε Δήμαρχο Κεντροαριστερό εμείς είμαστε πολύ δεξιοί για να πάει.

ΚΑΠΙΡΗ ΕΛΕΝΗ: ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ


Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη.

Πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΑΤΕΙ Αθηνών)
Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης

Πρόεδρος Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Ηλιούπολης
Μέλος Δ.Σ. Κέντρου Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (ΚΑΦΑΔΗΛ) ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ 
 
Υπεύθυνη Νεολαίας Δήμου Ηλιούπολης

Μέλος Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

Μέλος Γενικής Συνέλευσης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ)

Έχω εργαστεί:
Στο ΚΕΚ του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση ως βοηθός Υπευθύνου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως Υπάλληλος Διοικητικού-Οικονομικού.

Σε γραφείο γενικού τουρισμού ως Υπεύθυνη του Γραφείου και σε Ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας ως Βοηθός Διευθυντή


Σήμερα εργάζομαι στην Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων στο Τμήμα Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων

Συμμετείχα ως Εθελόντρια στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στον Τομέα της Φιλοξενίας και συνεχίζω την εθελοντική προσφορά σε πολλές δράσεις του δήμου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 33, 16343 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 6945.882.270

Δεν υπάρχουν σχόλια: