ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάρτε μια πρόγευση και από τον Επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Πανταζόπουλο για το σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πάρτε μια πρόγευση και από τον Επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Πανταζόπουλο για το σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε


Πανταζόπουλος :"Για άλλες ευθύνες δεν μπορούμε εμείς να μιλήσουμε, αλλά αυτές είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και τις ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά".

Κάποιοι προσπαθούν να μας σταματήσουν από τις αποκαλύψεις μας για το τεράστιο σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ 


Εμείς βέβαια επειδή δεν χρωστάμε χάρη σε κανέναν θα συνεχίσουμε εναντίον όλων των δημοτικών παρατάξεων που δεν μιλάνε για αυτό το θέμα.

Κράτος υπάρχει και ανεξάρτητα από το τι σκέφτετε να πράξει η παρούσα Δημοτική Αρχή εμείς θα το πάμε μέχρι το τέλος και εάν ήμασταν στη Διοίκηση θα το πηγαίναμε και καλύτερα από το 1980 θα έβγαιναν όλα γιατί εμείς είπαμε κάνουμε λειτούργημα.

 Όσοι το κατάλαβαν καλώς όσοι όχι θα το διαπιστώσουν όπως το διαπίστωσαν μέσα από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ οι κύριοι Λαυρεντιάδης, Ρέστης , Σμπώκος , και ένα σωρό άλλα πρόσωπα.

Πανταζόπουλος: Το πρώτο το οποίον είναι αναμφισβήτητο, αγαπητοί συνάδελφοι, είναι ότι οι πολιτικές ευθύνες της προηγούμενης Διοίκησης είναι τεράστιες. Για άλλες ευθύνες δεν μπορούμε εμείς να μιλήσουμε, αλλά αυτές είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και τις ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: