ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εντείνουν τις προσπάθειές του οι δημοτικές παρατάξεις στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εντείνουν τις προσπάθειές του οι δημοτικές παρατάξεις στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών

Δήμος Ηλιούπολης
Είκοσι μέρες πριν τις εκλογές και οι δημοτικές παρατάξεις στην Πόλη μας εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κερδίσουν την ψήφο μας.
Οι υποβολές υποψηφιοτήτων τελείωσαν χθες και έτσι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων της Πόλης μας.

Το Σάββατο το ΕΝΑΚ ανακοίνωσε τους υποψηφίους του σε μια εκδήλωση στην οποία λόγω του τελικού κυπέλλου δεν πήγαμε και για τον λόγο αυτό δεν είδατε ούτε μια ανάρτηση για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

 Άλλωστε είπαμε να ξεχωρίσουμε και να γράφουμε αυτά που βλέπουμε και όχι αυτά που μας λένε.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει το ιστολόγιό μας έχει γίνει ήδη το "μαύρο" πρόβατο της Πόλης και θα παραμείνουμε.

Θα παραμείνουμε γιατί διαφέρουμε και θα κρατήσουμε με όποιο κόστος αυτή την διαφορετικότητα μας.

Άλλωστε εμείς θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές όπως και αυτοί που άρχισαν ήδη να αμφισβητούν την αντικειμενικότητά μας.

Άνθρωποι οι οποίοι φαντάζονται (και θα εξακολουθήσουν) πως θα διοικήσουν τον Δήμο με μια διακομματική ομερτά που θα τους εξασφαλίσει μια  κάποια πλειοψηφία.

Εκπλήξεις δεν θα γίνουν και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές εκτός και εάν θεωρείται έκπληξη η ΑΠΟΧΗ και η αδιαφορία των Δημοτών μας.

Επειδή ξέρουμε πως θα στεναχωρήσουμε πολλούς αλλά θα δικαιωθούμε σας γράφουμε από σήμερα κιόλας πως οι δημοτικές παρατάξεις που θα μπούνε στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είναι λιγότερες από την προηγούμενη φορά.

Οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο μας έχουν ΗΔΗ κριθεί μένει να μάθουμε τους νέους δημοτικούς συμβούλους που θα απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο.

Τελικά οι Ηλιουπολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και επέλεξαν σταθερότητα και διαφάνεια.

Όλα τα άλλα τις επόμενες μέρες, γιατί κάποιοι  αφελείς νομίζουν πως η δημοσιογραφία είναι επάγγελμα(λάθος κάνουν)  και ακόμα  ζουν με το όνειρο πως θα μας φιμώσουν όπως κάνουν τα αδελφά τους σταλινικά κόμματα(Βόρεια Κορέα , Βενεζουέλα κ.α)

Όλοι οι παραπάνω  θα υποστούν μεγάλη ΗΤΤΑ στον Δήμο μας.

Στις 25 Μαΐου η Ηλιούπολη θα έχει Δήμαρχο δημοκράτη 

Γιατί 12 χρόνια ήταν πάρα πολλά για να μάθει και ο τελευταίος Ηλιουπολίτης πως δεν πρέπει σε εκλογές να δίνει την ΨΗΦΟ του στους οπαδούς φασιστικών καθεστώτων.

Δυστυχώς "σύντροφοι" το ΠΟΤΑΜΙ δεν γυρίζει πίσω με εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: