ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά κάποιοι νομίζουν πως οι Ηλιουπολίτες τρώνε κουτόχορτο!!!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τελικά κάποιοι νομίζουν πως οι Ηλιουπολίτες τρώνε κουτόχορτο!!!


Οράματα βλέπουν, ή για να ακριβολογούμε κατασκευάζουν ειδήσεις σε νέο ανώνυμο ιστολόγιο που εμφανίστηκε στο παρά πέντε των εκλογών στην Πόλη μας. 
Εκτός από το γεγονός πως κατασκευάζουν συναντήσεις που ποτέ δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Βλέπουν πράγματα που σε ένα μήνα από τώρα θα επιβεβαιωθούν πως είναι φαντασίες.

 Εμείς δεν θα μπούμε σε διάλογο με ανώνυμους συκοφάντες που αναρτούν κατασκευασμένες "ειδήσεις" ή φαντασίες τους. 

Η άποψη η δική μας είναι πως όσοι θίγονται από ανώνυμα δημοσιεύματα θα πρέπει να καταφεύγουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και φυσικά στην Δικαιοσύνη.

Εμείς γελάμε πολύ με τις αναρτήσεις τους και κυρίως αντιλαμβανόμαστε πως η μικρή τους διαδικτυακή απήχηση τους οδηγεί στο απόγνωση.

Μέσα από αυτό το ιστολόγιο θίγονται και δημοτικές παρατάξεις αφού η δήθεν διαφήμισή τους αποτελεί για όλους τους σκεπτόμενους πολίτες μόνο δυσφήμιση. 

Φυσικά και δεν θα αναπαράγουμε αστειότητες από το συγκεκριμένο ιστολόγιο ούτε βέβαια μπαίνουμε στον κόπο να τους διαφημίσουμε. 

Απλώς γνωρίζουμε πως εμείς θα υπάρχουμε ως ενημερωτικό ιστολόγιο και μετά τις 18 Μαΐου ενώ αυτοί θα εγκαταλείψουν την παραπληροφόρησή σας .

Θα θέλαμε τέλος να σας ευχαριστήσουμε για την δική σας προτίμηση και να σας τονίσουμε πως ανεξάρτητα των πολιτικών μας πεποιθήσεων θα σας γράφουμε ό,τι οι άλλοι δεν τολμούν να σας πουν εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα. 

Έτσι από εμάς θα μάθετε ποιες  δημοτικές παρατάξεις θα  περάσουν στο δεύτερο γύρο και κυρίως θα γνωρίζετε από τις 18 Μαΐου ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. 


Η δική μας σχέση είναι πάνω και πέρα από προκαταλήψεις , εμμονές και φυσικά γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ ακόμα και όταν είναι φρικτή για εμάς και τους γύρω μας. 

Τα Νέα της Ηλιούπολης μαζί με το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχουν αποδείξει πως αντέχουν στο χρόνο και μπορούν να σας κοιτάνε στα μάτια χωρίς να ντρέπονται για όσα έγραψαν. 

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ από το 2007 που είναι στο διαδίκτυο έχει αποκαλύψει εκατοντάδες λαμογιές και έχει δικαιωθεί σε όλα τα δικαστήρια που το έσυραν επώνυμοι επιχειρηματίες κάποιοι από τους οποίους είναι ήδη προφυλακισμένοι για κακουργηματικές πράξεις. 

Τα Νέα της Ηλιούπολης που εμφανίστηκαν διαδικτυακά τον Μάϊο του 2013 θα κλείσουν ένα χρόνο στις 12 Μαΐου και έχουν ήδη κερδίσει την εκτίμησή σας. 

Δυστυχώς με τα κείμενά μας στεναχωρούμε ακόμα και φίλους αφού για εμάς η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και δεν επιδέχεται εκπτώσεις. 

Δεν είμαστε από τους τύπους που πετροβολάνε απ' έξω και κυρίως δεν είμαστε από αυτούς που δεν έχουν ΑΠΟΨΗ και δεν παίρνουν θέση. 

Σεβόμαστε την αντίθετη άποψη αλλά υπερασπιζόμαστε με κάθε κόστος την ΑΛΗΘΕΙΑ και δυστυχώς στις μέρες μας η τελευταία παραποιείται συστηματικά. 

Είμαστε αισιόδοξοι επειδή βλέπουμε πως η νέα γενιά έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως με ΨΕΜΑΤΑ και αοριστίες η Πόλη δεν προχωράει .

Οι παλαιοκομματικές μέθοδοι λάσπης δεν βρίσκουν απήχηση και αυτό είναι φανερό. 

Αλλά ας σταματήσουμε εδώ για σήμερα άλλωστε έχουμε πολλά να πούμε και να γράψουμε τις επόμενες μέρες. 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: