ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατερίνα Μαρίνου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κατερίνα Μαρίνου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"



ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Η Κατερίνα Μαρίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει πτυχίο Γεωπόνου Μηχανολόγου-Περιβαλλοντολόγου.

Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό στον Γ.Σ.Η ενόργανη , γυμναστική , στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ αλλά την κέρδισε το μπάσκετ όπου και παίζει επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά και ως προπονήτρια Ακαδημιών.

Πήρε την απόφαση να κατέβει Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου, γιατί εμπνεύστηκε από τον ίδιο να τον ακολουθήσει στο δύσκολο έργο του.

Θεωρεί ότι η Πόλη μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους , αμόλυντους με όρεξη για δουλειά και φρέσκες ιδέες, έτοιμους να προσφέρουν , να βοηθήσουν και να ακούσουν τον συνάνθρωπο.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Η Κατερίνα διακρίνεται για τον δυναμισμό της , και την αμεσότητά της ,και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει όπως μπορεί. Θεωρούμε πως είναι μια καλή επιλογή και της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: