ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι παντού διαχέεται σε όλες σχεδόν τις "αριστερές" δημοτικές παρατάξεις και όχι μόνο

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι παντού διαχέεται σε όλες σχεδόν τις "αριστερές" δημοτικές παρατάξεις και όχι μόνο



ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΛΕΡΩΝΟΥΝ 
Διαβάζουμε με ενδιαφέρον τα κείμενα του αναρτώνται σε διάφορα sites της Πόλης μας που ανεβάζουν τους τόνους της κριτικής τους προς την Δημοτική Αρχή λίγο πριν τις εκλογές. Καλά κάνουν και ασκούν κριτική και βέβαια όταν δεν είναι παράλογοι στις αιτιάσεις τους θα τους στηρίζουμε.
Η διαφορά μας με τους περισσότερους είναι πως αυτοί συμμετείχαν στο πάρτι της κακοδιαχείρησης αποτυχημένων Δημάρχων που εξαφανίστηκαν από τα δρώμενα της Πόλης μας.
 Η παράταξη π.χ του δήθεν επιτυχημένου Κιντή με το ζόρι παλεύει για να μπει στο νέο δημοτικό συμβούλιο, του Θεόδωρου Γιωργάκη δεν υπάρχει καν , και του κ. Αναγνώστου δίνει την τελευταία μάχη της.

Τις επόμενες μέρες και επειδή εμείς εδώ είμαστε ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο θα σας δείξουμε που πήγε το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ για να μη το αναζητάτε.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ των απατεώνων , της κλεψιάς και της ρεμούλας στην Πόλη μας προσπαθεί να κινήσει τα νήματα με άλλη ΠΡΟΒΙΑ και συμπλέει με δημοτικές  παρατάξεις που έχουν "αριστερές"  Ιδέες  και Σγουρά μαλλιά!!!

Βέβαια επειδή εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη θα σας χαρίσουμε σήμερα μια φωτό του νυν Δημάρχου με τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη που δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Λογικά τον υποψήφιο του κόμματος που τον ανέδειξε. Όμως επειδή η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι διαχρονική σε αυτή την Πόλη μπορεί να είναι στα κάγκελα αντιμνημονιακός και να καλεί τους Ηλιουπολίτες σε νέους αγώνες για περισσότερα δανεικά που δυστυχώς δεν ήταν αγύριστα.

Είναι σαφές πως εμείς δεν κρύβουμε την Ιδεολογία μας και επομένως δεν θα ψήφιζα ΠΟΤΕ έναν υποψήφιο που προέρχεται από το κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ .

Όμως πρέπει να γίνει ΑΠΟΛΥΤΑ σαφές πως θεωρώ παντελώς ανήθικο να ασκώ ανεύθυνη κριτική όπως κάνουν οι αριστερίζοντες της Πόλης μας.

Η νυν Δημοτική Αρχή έχει χρέος να βάλει ΤΑΞΗ σε έναν Δήμο του οποίου οι υπάλληλοι θεωρούν πως είναι τσιφλίκι τους εδώ και δεκαετίες.

Εμάς δεν μας αφορά ποιος τοποθέτησε ποιον και με τι κριτήρια.

Μας αφορά όμως και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είναι ο Δήμος λειτουργικός με όσους υπαλλήλους χρειάζεται.

Μέχρι το 2016 το πρόβλημα αυτό θα έχει λυθεί.

Όποιος και να είναι ο επόμενος Δήμαρχος τα ΨΕΜΑΤΑ έχουν οριστικά τελειώσει.

Όσοι δεν χρειάζονται θα πάνε σπίτια τους και κάποιοι που ελέγχονται από προηγούμενες διοικήσεις στις φυλακές.


Η Αλήθεια θέλει ΤΟΛΜΗ και για να δούμε μια Νέα Ελλάδα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε πως φτάσαμε ως εδώ.

Για αυτό αντιμνημονιακές ΑΗΔΙΕΣ μην περιμένετε να δείτε σε εμάς.


Όποιος χρωστάει υπογράφει ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ με τους δανειστές του.

Όποιος πιστεύει πως μπορεί να δανειστεί και να θέτει και ΟΡΟΥΣ ας πάει σε κανένα άλλο ιστολόγιο να χαζέψει.

Οι τζάμπα μάγκες της Αριστεράς , του Κέντρου και της Δεξιάς ας διαβάσουν κάτι άλλο.

Εδώ μιλάμε με την πραγματικότητα και όχι με φαντασίες.

Και όταν χρωστάς 320 δις ευρώ ε εντάξει ελεύθερος δεν είσαι.

Άμα νομίζεις πως θα ελευθερωθείς μη πληρώνοντας κάντο αλλά μην περιμένεις τέλος του μήνα να πάρεις τον μισθό ή την σύνταξή σου.


Απλά και ξεκάθαρα επειδή εγώ δεν περιμένω κανέναν μισθό και καμιά σύνταξη στο τέλος του μήνα από κανένα Κρατικό Ταμείο εδώ θα διαβάζετε όχι τι θέλουμε να γίνει αλλά τι μπορεί να γίνει.


Δεν έχω να σας γράψω κάτι άλλο και φυσικά γνωρίζετε πολύ καλά πως ΛΕΦΤΑ που μπορούμε εμείς να πάρουμε δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Και δεν υπάρχουν γιατί φαγώθηκαν από όλους όσους πίστευαν πως έπρεπε να έχουμε ένα δημοκρατικό Κράτος με λογική στο δημόσιο τομέα Σοβιέτ.

Όσοι διαφωνείτε μπορείτε ελεύθερα να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας άλλωστε είμαστε οι μόνοι που έχουμε τα σχόλια του ιστολογίου μας ελεύθερα ....


Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: