ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "δώρο" μας σε όσους κατασκευάζουν ψεύτικες συναντήσεις

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το "δώρο" μας σε όσους κατασκευάζουν ψεύτικες συναντήσεις

















Επειδή κάποιοι κατασκευάζουν ψεύτικες συναντήσεις για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες εμείς σας αποκαλύπτουμε μια πραγματική και μάλιστα και με φωτογραφία.

Έγινε πριν καμιά ώρα και  φυσικά ήταν τυχαία και όχι προγραμματισμένη.  Στην πλατεία στα Κανάρια συναντήθηκαν ο κ. Ευσταθίου με τον κ.  Κοκοτίνη και είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία..

Δεν είμασταν τόσο κοντά για να ακούσουμε τι είπαν.

Και ούτε βέβαια θα αρχίσουμε να κατασκευάζουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας όπως κάποιοι ανώνυμοι διαδικτυακοί συκοφάντες , γιατί σεβόμαστε τους αναγνώστες μας.

Άλλωστε το ΨΕΜΑ τους είχε κοντά ποδάρια και αποκαλύπτηκε άμεσα.

Το λυπηρό είναι πως κάποιοι ακόμα πιστεύουν πως με τέτοιες άθλιες μεθόδους μπορούν να κερδίσουν την ψήφο σας.

Σε ένα μήνα περίπου θα πάρουν από εσάς την απάντησή τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά μας πείσατε τώρα τρέξτε να σώσετε ότι σας απέμεινε και επειδή σε ένα καράβι που βουλιάζει φεύγουν πρώτα τα...ποντίκια...στο καλό ...μην ξεχάσετε την επόμενη φορά να πιείτε και καφεδάκι με τον αξιότιμο κύριο Κοκοτίνη στο ημίωρο όπως κάνατε με τον νυν Δήμαρχο και επίσης να κάνετε στο Δημοτικό συμβούλιο δεξιές χειραψίες μνημονιακής σύμπραξης...Σας πήραμε χαμπάρι μην το παλεύετε γιατί γίνεστε γραφικοί πια..

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Τελικά η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.
Ο ανώνυμος συκοφάντης εξακολουθεί και υπερασπίζεται ένα ΨΕΜΑ όταν το ίδιο το ιστολόγιο που το δημοσίευσε δεν επέμεινε και δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο για την δήθεν συνάντηση. Επειδή εμείς ως γνωστόν λογοκρισία δεν κάνουμε αφήνουμε όλα τα σχόλια ακόμα και των εγκάθετων και σε διατεταγμένη υπηρεσία που νομίζουν πως οι Δημότες της Ηλιούπολης τρώνε κουτόχορτο. Πάντως μια βόλτα μέχρι την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι αναγκαία για να αποκαλυφθούν ποιας δημοτικής παράταξης είναι το ιστολόγιο που κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο επώνυμος υβριστής και ψεύτης προσπαθεί με τους ομοίους του να κουκουλώσει την κατάσταση, όμως ο κόσμος που τους είδε δεν λέει ψέματα ενώ εσείς χρησιμοποιείτε κάθε μέσον για να καλύψετε τα ακάλυπτα... Μήπως και η χειραψία ήταν ψέμα στο δημοτικό συμβούλιο ? Άσε μας άνθρωπέ μου γύρευε τι συμφέροντα έχεις και εσύ...πφ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ανώνυμε συκοφάντη κανένα συμφέρον δεν εξυπηρετώ ούτε καν τα δικά μου!!! Ο κόσμος που ισχυρίζεται πως τους είδε μπορεί ΕΠΩΝΥΜΑ να πει για το γεγονός και όχι να λασπολογεί ανώνυμα. Η διάψευση του γεγονότος από τον ίδιο τον κ. Ευσταθίου καθώς και το γεγονός πως το ιστολόγιο δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο αποδεικνύει την αλήθεια των όσων ισχυρίζομαι.