ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κύριε Δήμαρχε δεν μπορεί η Κεντροδεξιά στην Πόλη μας να είναι σε ομηρία

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κύριε Δήμαρχε δεν μπορεί η Κεντροδεξιά στην Πόλη μας να είναι σε ομηρία


ΕΚΛΕΨΕ Ή ΟΧΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΧΑΘΗΚΑΝ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε 
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 ΠΟΙΝΙΚΕΣ; 
Δυστυχώς σήμερα θα δυσαρεστήσουμε κάποιους που θεωρούν πως οι Ηλιουπολίτες έχουν μνήμη ελέφαντα. Για αυτό θα σας παρακαλέσουμε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ  και μετά άνοιγμα του εγγράφου που θα κατέβει όλη τη συνεδρίαση της 1ης  Μαρτίου του 2011 που αφορά την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ .

Εδώ θα δείτε την τεράστια κακοδιαχείρηση που οδήγησε σε τρύπα που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ (για την ακρίβεια 968.965,14) και την ανευθυνότητα με την οποία προσέγγισαν το θέμα δημοτικές παρατάξεις  που θέλουν να στην διοικήσουν τον Δήμο.

Κοιτάξτε π.χ τι λένε οι κύριοι Κοκοτίνης , Πανταζόπουλος , η κυρία Τσατσούλη , ο κ. Πατσαβός και αντιληφθείτε επιτέλους για ποιο λόγο υπήρχε η αναγκαιότητα η Κεντροδεξιά στην Πόλη μας να μην κουβαλάει αυτό το βάρος!!!

Ατυχώς μέχρι σήμερα ουδείς έχει τιμωρηθεί για την κακοδιαχείρηση αυτή. Όπως δεν τιμωρήθηκε ΟΥΔΕΙΣ από τις προηγούμενες καταστροφικές κατά την άποψή μας Διοικήσεις των Κιντή , Γεωργάκη.

Ελπίζουμε και θεωρούμε βέβαιο πως η νυν Διοίκηση θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά όλα τα τιμολόγια της Ευώνυμος Α.Ε.
 
Τώρα άμεσα πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εκλεκτών της Δημόσιας Διοίκησης που και αυτός έχει καθυστερήσει.

Η Δικαιοσύνη στη Χώρα μας κινείται με ρυθμούς χελώνας και δεν είναι δυνατόν η κεντροδεξιά της Πόλης μας να συκοφαντείτε συλλήβδην για κακοδιαχείρηση ή όπως αφήνει να εννοηθεί ο νυν Δήμαρχος για το κακούργημα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ σε βάρος του Δημοσίου.

Κύριε Βαλασόπουλε δεν είναι δυνατόν να μην έχετε στοιχεία για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ και επειδή θεωρούμε πως δεν έχετε ουδεμία σχέση με προσπάθειες συγκάλυψης καλό θα είναι να δώσετε στη δημοσιότητα ό,τι έχετε στην κατοχή σας.

Βέβαια επειδή εμείς δεν σας βλέπουμε ιδιαίτερα διατεθειμένο να ψάξετε και τα πεπραγμένα της Διοίκησης Γεωργάκη πολύ λυπούμαστε που ένας άλλος Δήμαρχος θα αναλάβει όποτε και εάν γίνει αυτό την πραγματική ΚΑΘΑΡΣΗ που χρειάζεται  η Πόλη μας.

Και να πάτε ακόμα και πιο πίσω γιατί το τεράστιο έλλειμμα του Δήμου μας που ξεπερνάει κατά πολύ τα 10.000.000 ευρώ είναι δουλειά που ξεκίνησε επί Κιντή και θα συνεχιζόταν εάν οι "κακοί" Τροϊκανοί δεν επέβαλλαν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έπρεπε δηλαδή να μας πουν οι εταίροι μας και δανειστές μας  πως κάνουμε πάρτι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά ζητιανεύουμε από αυτούς τα χρήματα που σπαταλήσαμε.

Για να τελειώνουμε μια και καλή με την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ και με τις εποχές της κακοδιοίκησης.

Δώστε στη δημοσιότητα και το τελευταίο τιμολόγιο το οποίο σας φαίνεται ύποπτο.

Τέρμα πια με τα παιχνίδια η Ελλάδα δεν αντέχει την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ

 Όλα στη δημοσιότητα ΤΩΡΑ για να κρίνει ο Πολίτης σε λίγες μέρες ποιους πρέπει να εμπιστευθεί.

Άλλωστε το πόρισμα των ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης αργά γρήγορα θα πέσει στα χέρια μας και τότε η δημοσιοποίησή του θα είναι για εμάς εκτός από υποχρέωση και δικαίωση για μια καραμπινάτη περίπτωση κακοδιοίκησης για την οποία μόνο εμείς φωνάζουμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: