ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι κ. Βαλασόπουλε ο Δήμος και σήμερα χρωστάει απλώς έχει ρυθμίσει τα χρέη του

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Όχι κ. Βαλασόπουλε ο Δήμος και σήμερα χρωστάει απλώς έχει ρυθμίσει τα χρέη του


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ 
Ο Δήμαρχος ισχυρίζεται πως παρέλαβε έναν καταχρεωμένο Δήμο με χρέη 14 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα έχει πλεόνασμα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Επειδή θαύματα δεν γίνονται ας εξηγήσει στο λαό πως ΑΠΛΩΣ τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται και ας αφήσει τα πλεονάσματα.

Απορούμε γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή που ελέω Τρόϊκας έκανε συμμάζεμα δεν βγαίνει να καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ το σκάνδαλο της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ.

Έχει όλα τα τιμολόγια και δεν λέει τίποτα. Θα πρέπει να γνωρίζει πως η Κυβέρνηση Σαμαρά πιστή στο δόγμα της για ΑΠΟΛΥΤΗ διαφάνεια θα δώσει στην δημοσιότητα ΟΛΟ το πόρισμα των ελεγκτών.

Μάλιστα  επειδή είναι στο όριο του Νόμου η δημοσιοποίηση εγγράφων που αφορούν τα χρήματα των Ελλήνων Πολιτών εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παραβούμε ακόμα και τον Νόμο για χάρη της ενημέρωσης.

Τα ψέματα τελείωσαν όπως και το πάρτι κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι υπεύθυνοι αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν στις φυλακές. Περιμένουμε και από την δημοτική Παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" την επίσημη θέση της για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ.

Αναγνωρίζουμε στον κ. Βαλασόπουλο πως έκλεισε αυτή την εταιρία που μας φέσωσε αρκετά παραπάνω από τα 900.000 ευρώ και κάτι ψιλά που φαίνονται.

Και περιμένουμε από αυτή την Δημοτική Αρχή να κάνει έλεγχο και για τις ημέρες του πρώην Δημάρχου του κ. Γεωργάκη και ακόμα παλιότερα εάν θέλει.

14 εκ ευρώ δεν μαζεύονται σε μια τετραετία έτσι δεν είναι;

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: