ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια καλή επιλογή για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μια καλή επιλογή για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές





Μια πολύ καλή επιλογή για τους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους της Πόλης μας και όχι μόνο είναι ο επιχειρηματίας κ. Γεώργιος Μπενάς.
Είναι ο πιο δραστήριος δημοτικός σύμβουλος του ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης) με εκατοντάδες ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Δυναμικός και κυρίως εξυπηρετικός σε όποιον του ζητήσει την βοήθειά του. Ο Γεώργιος Μπενάς θα το ψάξει και κυρίως δεν θα σε θυμηθεί προεκλογικά. 

Εάν και ιδεολογικά ως γνωστόν δεν ανήκουμε στο χώρο από τον οποίο προέρχεται ο επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει  (Δημήτρης  Πανταζόπουλος) δίνουμε θετικό πρόσημο στην υποψηφιότητα του κ. Μπενά γιατί γνωρίζουμε πως θα είναι δίπλα στο κάθε δημότη χωρίς κομματικές παρωπίδες και έτοιμος να κάνει διάλογο μαζί του.

Είπαμε πως το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα προτείνει δημοτικούς συμβούλους από κάθε δημοτική Παράταξη και αφού για εμάς κυρίαρχο είναι το πως η Πόλη θα απαλλαγεί από την κακοδιαχείρηση προηγούμενων ετών. 

Θα προτείνουμε πρόσωπα τα οποία δεν έχουν φθαρεί από την Εξουσία από όλες τις παρατάξεις και που τα θεωρούμε ικανά.

ΜΠΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1963 στην Αγ Μαρίνα της Ηλιούπολης.

Τελείωσα Δημοτικό και Γυμνάσιο στην Ηλιούπολη και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Σιβιτανείδιο σχολή στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών. Από τα μαθητικά μου χρόνια συμμετείχα στα δρώμενα της πόλης και ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα.

Έχω υπηρετήσει το Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης σε διάφορες θέσεις στον οποίο είμαι μέλος από το 1980 έως και σήμερα.

Έχω διατελέσει μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας (2005 – 2006) βάζοντας το δικό μου λιθαράκι στην αποπεράτωση αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος το 2010 με την παράταξη του ΕΝΑΚ του Δημ. Πανταζόπουλου και διετέλεσα μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής έως και σήμερα καθώς επίσης και μέλος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Αυτοδημιούργητος και με ανήσυχο πνεύμα δραστηριοποιήθηκα στο χώρο εμπορίας ποτών και αναψυκτικών. Διατηρώ κατάστημα στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας από το 1987. Παντρεμένος με την Σταυρούλα Καλαμαρά πατέρας δύο παιδιών 20 και 18 ετών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: