ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : “ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”: «Στις 25 Μάη θα νικήσει η Ηλιούπολη»

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

“ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”: «Στις 25 Μάη θα νικήσει η Ηλιούπολη»

Το σημαντικό προβάδισμα που έδωσε ο λαός της Ηλιούπολης στην παράταξή μας, στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποδεικνύει ότι οι συμπολίτες μας δεν υπέκυψαν στα διχαστικά διλήμματα και τις πολώσεις. Δεν παρασύρθηκαν από τις συκοφαντικές και τις υβριστικές προσωπικές επιθέσεις. Ψήφισαν με ωριμότητα, ευθυκρισία και με κριτήριο τις θέσεις, το έργο και το πρόγραμμα των παρατάξεων που διεκδίκησαν την ψήφο τους.



Το μεγάλο ποσοστό με το οποίο τίμησαν την παράταξή μας αποδεικνύει ότι οι συνδημότες μας αναγνώρισαν την συνέπεια και την υπευθυνότητά μας, την καθαρότητα των προγραμματικών μας θέσεων και το ενωτικό μας κάλεσμα.

Αναγνώρισαν ότι η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» προτάσσει το συμφέρον της Ηλιούπολης, και όχι την ανατροπή της κυβέρνησης, και ψήφισαν τους καλύτερους για να διοικήσουν την πόλη μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά όχι μόνο για την στήριξή τους στην παράταξη μας, αλλά και για την υπευθυνότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετώπισαν μια τόσο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, που επηρεάζει καθοριστικά το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι ότι και την επόμενη Κυριακή θα μας στηρίξουν όλοι όσοι είδαν στο τεκμηριωμένο πρόγραμμά μας για την οκταετή ανασυγκρότηση της πόλης μας το ειλικρινές όραμά μας γι’ αυτήν, ανεξάρτητα από την κομματική και ιδεολογική τους ένταξη.

Για άλλη μια φορά καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, απ’ όποιον δημοκρατικό πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, να είναι κοντά μας, για να συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε.

Θέλουμε κοντά μας και εκείνους που στήριξαν παρατάξεις που διοίκησαν τον Δήμο μας με εντιμότητα, ήθος και πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας, αδιαφορώντας για τις ιδεολογικές μας διαφορές, αφού μας ενώνει η αγάπη μας για την Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της.
Θέλουμε κοντά μας και όσους στήριξαν άλλες παρατάξεις, που από τη θέση της αντιπολίτευσης, έδωσαν έναν τίμιο αγώνα για το καλό της πόλης μας, αδιαφορώντας για εκείνους που συνεχίζουν αμετανόητοι τις πρακτικές που υπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μόνο.

Είμαστε βέβαιοι, ότι στις 25 Μάη, με την στήριξη όλων των συμπολιτών μας, θα νικήσει και πάλι η συνέπεια, η ευθύνη, η εργατικότητα, η εντιμότητα.

Θα νικήσει η Ηλιούπολη.

Σας περιμένουμε στην προεκλογική μας συγκέντρωση, την Παρασκευή, 23/5/14, στις 8.30 μ.μ., στην Πλ. Φλέμινγκ.

Για να δώσουμε το αγωνιστικό μας «παρών» για την τελική νίκη της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη». Για να διατρανώσουμε ότι ψηφίζουμε για τον καλύτερο Δήμαρχο και για τους πιο άξιους να υπηρετήσουν το συμφέρον της πόλης μας και των ανθρώπων της.

22/5/14
«Πρώτα η Ηλιούπολη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: