ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκη Βαλασόπουλου με μεγάλη διαφορά προβλέπουν όλοι

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Νίκη Βαλασόπουλου με μεγάλη διαφορά προβλέπουν όλοι

ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55% ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΛΕΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 
Ο μνημονιακός Δήμαρχος Ηλιούπολης αφού ανήκει στο Χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ (και αυτός δεν το κρύβει) και εφαρμόζει αναγκαστικά τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης στην προσπάθεια να σταθεί η Χώρα στα πόδια της είναι και ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Πόλη μας.


Πήρε την πρωτιά και το σημαντικότερο αύξησε κατά 3000 και πλέον τις ψήφους των δημοτών μας  που τον επέλεξαν πάλι σε σχέση με το 2010.

Μεγάλος χαμένος ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου που πήρε μόλις 4252 ψήφους έναντι 8552 που είχε πάρει το 2010 όταν είχε το χρίσμα της ΝΔ.

Κατάφερε όμως να τερματίσει πάνω από τον Τάσο Ευσταθίου που πήρε μόλις 3.064 ψήφους με μόλις όμως τρεις μήνες προεκλογικό αγώνα.

Σίγουρα οι εξελίξεις στις δημοτικές παρατάξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα και σίγουρα μετά από 5 χρόνια ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι σχηματισμοί θα κατέβουν σε εκείνες τις εκλογές.

Για τον δεύτερο γύρο τώρα εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ σας λέμε πως Νικητής και με μεγάλη διαφορά θα είναι ο Βασίλης Βαλασόπουλος.

Οι διαδικτυακοί μας συκοφάντες που ευτυχώς μας διαβάζουν θα έχουν ήδη καταλάβει πως τελικά πέσαμε έξω στον τρίτο αφού οι 1100 ψήφοι του κ. Αναγνώστου που έκαναν και την διαφορά ήταν αποτέλεσμα της κινητικότητας που ανέπτυξε σε άλλους πολιτικούς χώρους λόγω της υπερκομματικής αυτή την φορά παρουσίας του.

Φταίει βέβαια και η ΝΔ που δεν διέγραψε προεκλογικά όλους τους "αντάρτες" που εάν και μέλη της στήριξαν συνδυασμούς χωρίς ιδεολογική συνοχή.

Κάτι που θα πράξει σίγουρα μετά την ήττα της στις ευρωεκλογές που έρχονται.

Τελικά οι "ανεξάρτητοι" στην Ηλιούπολη δεν κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο και έτσι έχουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα σας απαριθμήσουμε εδώ τους μνημονιακούς Δημάρχους που βγήκαν από τον πρώτο γύρο για να μην τρελαθείτε εσείς οι "αντιμνημονιακοί" χωρίς πρόγραμμα.

Σε 3 μέρες ο μνημονιακός κ. Βαλασόπουλος αφού δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς και αυτός δεν λέει τρέλες όπως κάποιοι άλλοι υποψήφιοι θα είναι για άλλα πέντε χρόνια Δήμαρχος.

Οι προσπάθειες συμμαχιών χωρίς ιδεολογική συνοχή θα πέσουν στο κενό και θα εκθέσουν και όσους τις προσπαθούν.

Σε εμάς δεν αρέσουν τα μνημόνια όπως και σε κανέναν λογικό άνθρωπο αλλά ουδείς σου δανείζει χωρίς συμφωνία(μνημόνιο).

Εάν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη συμφωνία θα την είχαν κάνει φαντάζομαι και άλλα Κράτη που έχουν οικονομικά προβλήματα Ισπανία, Γαλλία , Ιταλία, Ιρλανδία, Πορτογαλία , Κύπρος κ.α

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν θεωρούμε το ελληνικό χρέος βιώσιμο θεωρούμε πως πρέπει να υπάρχει και σχέδιο Β.

Όμως είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι πως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα πεινάσει ακόμα περισσότερο με την δραχμή και θα πλουτίσουν ακόμα περισσότερο εφοπλιστές και βιομήχανοι.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνέχισε να γλύφεις, γλύφεις, που ξέρεις κάτι θα κερδίσεις.....

Ανώνυμος είπε...

Τι σάλια Θεέ μου αηδία

Ανώνυμος είπε...

η νεα δημοκρατία που ανακοίνωσε στήριξη σε καμίνη - σγουρό θα διαγράψει τους αντάρτες μετά τις ευρωεκλογές; σαν ανέκδοτο ου φαίνεται. Εδώ δεν τόλμησε να τους διαγράψει στη βράση. Θα έχουν ενδιαφέρον πάντως οι εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την αμέριστη στήριξη που παρέχει το ΕΝΑΚ ( Πανταζόπουλος) και η Νέα Δημοτική Κίνηση (Αναγνώστου) η διαφορά όχι μόνο έχει καλυφθεί αλλά ήδη προηγείται ο Κοκκοτίνης. Να μην ξεχνάμε οτι παρά το "λευκό" της Λαϊκής Συσπείρωσης (Τσατσούλη) και του Γιώργου Σόφη, ενα μεγάλο μέρος των ψηφόφορων τους δεν θα ακούσουν την κομματική γραμμή και επίσης θα ψηφίσουν Κοκκοτίνη! Το αρθρο σας ειναι τόσο εκτός τοπου και χρόνου που θα διαψευστεί και το 55% (τουλάχιστον) θα το πάρει ο Κοκκοτίνης! Στην Ηλιούπολη το 1978 έγινε ανατροπή από το 49% του Δελλαπόρτα, λετε οτι δεν θα γινει τωρα; ΑΝΕΤΑ και μετά αντε γεια για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ που ειχε αυτή η πόλη, τον Βαλασσόπουλο!