ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μήνυμα του Μιχάλη Κουρή στους συνδημότες μας που τον τίμησαν με την ψήφο τους

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το μήνυμα του Μιχάλη Κουρή στους συνδημότες μας που τον τίμησαν με την ψήφο τους


Με τον συνδυασμό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου, πριν από τέσσερις περίπου μήνες ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα της Δημοτικής Πολιτικής της πόλης μας. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνωριστήκαμε με νέους ανθρώπους που απέδειξαν στην πορεία ότι άξιζε να σταθούμε δίπλα τους και να τους μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας. 

Θελήσαμε να αφήσουμε πίσω το παλιό και να κάνουμε μία νέα αρχή γιατί πιστεύουμε ότι κάποιοι άνθρωποι όταν έρχεται το τέλος πρέπει να το αποδέχονται. 

Σε αυτές τις εκλογές κάναμε προτάσεις για τα προβλήματα της πόλης. Οι πολίτες επέλεξαν συντηρητικότερες λύσεις. 

Εμείς προχωράμε για να πάμε την Ηλιούπολη μπροστά.

Προσωπικά θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην πρώτη θέση του συνδυασμού εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο. Θέλω να δεσμευτώ ότι θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων αυτής της πόλης που τόσο αγαπώ, αναζητώντας τις καλύτερες για αυτούς λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: