ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παιχνίδια λάσπης και βρωμιάς από τους …”επώνυμους” λασπολόγους – Του Γιώργου Σιμόπουλου

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Παιχνίδια λάσπης και βρωμιάς από τους …”επώνυμους” λασπολόγους – Του Γιώργου Σιμόπουλου

ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ  3112 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ 

Είναι τέτοιο το μίσος τους με ότι έχει σχέση με το ΚΚΕ, που με μονόλογους βρωμιάς, προσπαθούν να λασπώσουν την ξεκάθαρη και κρυστάλινη φωνή του ΚΚΕ για τις θέσεις που παίρνει. Φτάνουν στο σημείο να μην αναρτούν την αντίθετη άποψη, την κριτική, την προσπάθεια να φανεί η γκαιμπελίστικη τακτική των λασπολόγων, ενώ πχ στο site που ανέβασε το αρχικό ρυπαρό άρθρο “Φίλε του ΚΚΕ”, να αναρτούν την απάντηση του …γκαιμπελίσκου στο κείμενο μου, που δεν ανέβασαν!!!!

Η προσπάθεια να “εξαφανίσουν” το ΚΚΕ, να μην φαίνονται πουθενά στα media και στο διαδίκτυο, τα ποσοστά, οι δήμοι που κέρδισε, οι μάχες που έδωσε, οι απαντήσεις των φίλων του για την λάσπη που δέχτηκε, είναι φανερή σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν αφήνει περιθώρια δικαιολογίας.

Έτσι στο site “Ηλιούπολη για όλους”(!!!) ο γκαιμπελίσκος, που πήρε την απάντηση που του έπρεπε, εμφανίζεται να απαντάει σε κάτι και σε κάποιον, που δεν ξέρει ο αναγνώστης του site. Παρ’ όλα αυτά “μια σκιά μένει”, όπως είπε και ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Το κείμενο που έστειλα σε όλα τα site της περιοχής, με τον τίτλο Με την κουκούλα του χαφιέ στο …διαδίκτυο! το ανέβασε μόνο η Σκορδαλάκη στο notiapress.gr. (Οι άλλοι μάλλον θέλανε να πληρωθούν, με βάση τον τιμοκατάλογο που είχαν (συν)διαμορφώσει.)

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν γίνεται οι κομμουνιστές να “χαϊδεύουν αυτιά” για να …αρέσουν. Δεν μπορούν οι κομμουνιστές να κωλοτουμπιάζουν ανάλογα με την ευκαιρία. Δεν ξέρουν να λένε ψέμματα για να οφεληθούν αποκομίζοντας πρόσκαιρα οφέλη. Δεν κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους για να τους πάρουν μαζί τους, δεν θέλουν ψηφοφόρους πρόβατα, θέλουν συναγωνιστές που θα παλεύουν μαζί τους για να ανατρέψουν το σάπιο σύστημα των αφεντικών, την δικτατορία του κεφαλαίου. Δεν μπορούν ασφαλώς να καταλάβουν, ότι δεν θέλουν να συναντηθούν με τους ψηφοφόρους τους μόνο στην κάλπη, αλλά στο δρόμο του αγώνα. Δεν τους θέλουν μόνο την Κυριακή, τους θέλουν την Δευτέρα στην απεργία, στη διαδήλωση, στην περιφρούρηση.

Οι κομμουνιστές ξέρουν πολύ καλά ότι θαύματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Ξέρουν πολύ καλά ότι είναι δύσκολο να “ξεκολήσεις” την αυταπάτη που μας έχει βάλει (με το φτυάρι) μέσα στο κεφάλι, από την ημέρα που γεννήθηκαμε, το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε.

Ξεκάθαρα και παστρικά λένε σε αυτούς που πλησιάζουν τις γραμμές του ΚΚΕ, ότι οι κομμουνιστές θέλουν να φτιάξουν έναν άλλο, όμορφο κόσμο και δεν θέλουν να ομορφήνουν με χάντρες και στολίδια τον κακάσχημο κόσμο “μαϊμού” που ζούμε. Αυτός ο κόσμος δεν φτιάχνεται με ευχές και με αναθέσεις σε άλλους να λύσουν τα προβλήματα, φτιάχνεται και αγώνα και αίμα, φτιάχνεται με την λαϊκή συμμαχία των εργατών, των αγροτών, της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, των συνταξιούχων κόντρα στο κοινό εχθρό.

Και για να κλείσω τις απαντήσεις στους χαμαιλέωντες του συστήματος που μεταμορφώνονται ανάλογα με τα πιθανά οφέλη. Που πιστεύουν ότι θα αποκομίσουν μια θεσούλα δίπλα στους υπηρέτες του κεφαλαίου που διαχειρίζονται το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, “γλύφοντας” και “σερνόμενοι” σαν τους σαλίγκαρους.

Έχω αμφιβολία αν θα ανεβάσουν αυτό το κείμενο οι δημοκράτες διαχειριστές των site της Ηλιούπολης αλλά θα τους το στείλω, όπως έκανα και με το προηγούμενο που δεν ανέβασαν και βέβαια δεν έχω απαίτηση να το κάνουν τώρα.

Γιώργος Σιμόπουλος


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν ξέρω εάν νιώθετε αποκλεισμένοι αλλά είχατε δικό σας κανάλι και το κλείσατε. Η "Δημοκρατία" σας είναι γνωστή και επικρατούσα ακόμα στην Βόρεια Κορέα. Σαν αστικό κόμμα που μετέχετε στην Βουλή η φωνή σας φτάνει παντού. Τα ποσοστά σας μειώνονται γιατί στο λαϊκισμό σας περνάει πλέον η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: