ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Παρρά προς τους δημότες μας

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Παρρά προς τους δημότες μας

Μια ακόμα εκλογική διαδικασία έλαβε τέλος και μαζί με αυτήν και πολλά θέσφατα που μέχρι σήμερα είχαν κυριαρχήσει στην τοπική μας κοινωνία.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που με στήριξαν απ' την πρώτη στιγμή σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη εκλογική διαδικασία. Κόντρα σε νοοτροπίες δεκαετιών, βρέθηκα να στοχοποιούμαι από "φίλους" και αντιπάλους, με λάσπη και ψέματα που στόχο είχαν τόσο εμένα όσο και την παράταξή μας.

 Κάποιοι φαίνεται φοβήθηκαν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από τα κοινά της πόλης μας. Η κάλπη τους το επιβεβαίωσε και τους έστειλε στα αζήτητα.

Ένα από τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν από τις κάλπες είναι ότι η διχόνοια και οι προσωπικές διαδρομές ορισμένων καταψηφίστηκαν πανηγυρικά. 

Η γεφύρωση των διαφωνιών και των προσωπικών αντιζηλιών ορισμένων δεν έγινε δυνατή με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα κατοίκων της Ηλιούπολης να μην εκπροσωπείται από τις δυο παρατάξεις που πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

 Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα πρέπει να προβληματίσει άπαντες και να μας διδάξει ότι μόνο με ενότητα και ξεκάθαρο μήνυμα μπορούμε να αντιπαλέψουμε παλιές τακτικές και νοοτροπίες.

Πολλοί αναρωτιούνται τι πρέπει να γίνει στο δεύτερο γύρο. Στο δεύτερο γύρο βρίσκονται ο απερχόμενος Δήμαρχος κύριος Βαλασόπουλος με την στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Κοκοτίνης.

Για τον κύριο Βαλασόπουλο έχω εκφραστεί πολλάκις. Είναι ο δήμαρχος του χθες, αφού κυοφόρησε μια νοοτροπία ξένη για τα δημοκρατικά αισθήματα της πόλης μας. 

Αποτελεί ίσως έναν από τους χειρότερους εκφραστές του παλαιοκομματισμού και της αδιαφάνειας. Δεν μπορεί κανένας να τον παρουσιάσει ως την ενδεδειγμένη λύση για την διοίκηση του Δήμου μας.

Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Κοκοτίνης εκπροσωπεί μια παράταξη που μας χωρίζει ένα πολιτικό χάος. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της ανατροπής και της αστάθειας δεν καλύπτει ούτε ένα από τα βασικά συστατικά μιας σταθερής διοίκησης με σχέδιο και λογικές προτάσεις. 

Ο Δήμος δεν μπορεί να γίνει πεδίο πολιτικής σύγκρουσης και εργαλείο δημιουργίας κρίσεων στην κεντρική κυβέρνηση.

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι τα μεγάλα λόγια κι ας επιτρέψουν στον Ηλιουπολίτικο λαό να επιλέξει τον Δήμαρχο του. Δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των Ηλιουπολιτών το σύνθημα Κοκκοτίνη “ 3 κάλπες 1 νίκη” ούτε φυσικά η αλαζονεία και ο αυταρχισμός του Βαλασόπουλου που με αδιαφάνεια διοίκησε το δήμο όλα αυτά τα χρόνια.

Την επόμενη μέρα, εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω με τη δύναμη που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου να τους εκπροσωπήσω επάξια όπου χρειαστεί. 

Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον κάθε Ηλιουπολίτη προσωπικά προκειμένου να τον πείσω ότι η Ηλιούπολη πρέπει να πάει μπροστά με νέες ιδέες, προτάσεις και άμεση παρέμβαση για τα προβλήματα της πόλης μας.

Καλή Δύναμη στις εκλογές που έρχονται! Το μέλλον βρίσκεται μπροστά. Το χθες πίσω μας. Εμείς κοιτάμε μπροστά, με την Ηλιούπολη πάντοτε στο μυαλό και την καρδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: