ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ»

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ»

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, κε Βαλασόπουλε
Με λύπη, αγανάκτηση και οργή διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά την προσπάθειά σας να αποπροσανατολίσετε τους δημότες μας εν όψει των αυριανών εκλογών, λασπολογώντας εις βάρος του επικεφαλής μας, Γιάννη Αναγνώστου και συκοφαντώντας τη Δημοτική μας Παράταξη.

Για εμάς, όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα τον πανικό σας σχετικά με τα αρνητικά για εσάς μηνύματα που εισπράττετε λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Όσον αφορά τα αναγραφόμενα στην από 17/05/2014 ανάρτηση στο facebook του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», στην οποία γίνεται αναφορά και ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής μας, Ιωάννη Αναγνώστου, σας κάνουμε γνωστά και τα εξής:
1. Εννοείται ότι καταδικάζουμε κάθε είδους υβριστικά και συκοφαντικά έντυπα και φυλλάδια, όπως ισχυρίζεστε, τα οποία κυκλοφορούν στην πόλη μας και με τα οποία η Παράταξή μας ουδεμία σχέση είχε και έχει.
2. Ουδεμία σχέση έχει η Παράταξή μας και ο επικεφαλής της με το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα την 17/05/2014.
3. Για το λόγο αυτό μακριά από εμάς, κε Βαλασόπουλε, κάθε προσπάθεια εμπλοκής της Παρατάξεώς μας σε προσωπικές διαμάχες με συμπολίτες μας.
Σας ζητάμε, λοιπόν, να σταματήσετε να αναφέρεστε στην Παράταξή μας και στον επικεφαλής της προσωπικά, άμεσα ή έμμεσα, άλλως επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας να προσφύγουμε στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα και στη Δικαιοσύνη.
4. Αναφορικά με τα αναγραφόμενα σχετικά με το Κυλικείο του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου, σας υπενθυμίζουμε, κε Βαλασόπουλε, αν το έχετε ξεχάσει, και αυτή είναι η πραγματικότητα
5. όσο και αν θέλετε να την αποφύγετε, ότι οι κατ’ επανάληψη βεβαιωμένες φορολογικές παραβάσεις και η επιβολή σχετικών προστίμων από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Κράτους (Σ.Δ.Ο.Ε., Εφορία) καταμαρτυρούν με τον πλέον επίσημο και αναμφισβήτητο τρόπο την παράνομη και σκανδαλώδη λειτουργία του Κυλικείου στο Δημοτικό μας Κοιμητήριο.
17.5.2014
Η παράταξη «Νέα Δημοτική Κίνηση»
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: