ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εφημερίδα Νέα της Ηλιούπολης αγνοεί πως η ΝΔ έχει επίσημο υποψήφιο στην Πόλη μας

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η εφημερίδα Νέα της Ηλιούπολης αγνοεί πως η ΝΔ έχει επίσημο υποψήφιο στην Πόλη μας


Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η τοπική εφημερίδα Νέα της Ηλιούπολης του κ. Αντώνη Κατσίπη δείχνει να αγνοεί πως στην Ηλιούπολη το χρίσμα του Υποψήφιου Δημάρχου από την ΝΔ το έχει ο συνδυασμός "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τάσο Ευσταθίου.
Στο αστείο ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύουν στη δεύτερη σελίδα κάνουν αναφορά σε έξι μέλη της Τοπικής που διαφώνησαν και πουθενά δεν αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ στην Πόλη μας ο κ. Μιχάλης Κουρής είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Τάσου Ευσταθίου.

Ο σκοπός τους προφανής να "αλιεύσουν" ψήφους από Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες οι οποίοι δεν έχουν επαφή με το κόμμα.


Ο Τάσος Ευσταθίου είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για την Πόλη μας

Λυπούμαστε ειλικρινά για την κατάντια τους , και φυσικά και ο τελευταίος Νεοδημοκράτης Ηλιουπολίτης γνωρίζει πως η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου.

Θα δημοσιεύσουμε για ακόμη μια φορά την επιστολή του κ. Μιχάλη Κουρή και θα το κάνουμε καθημερινά μέχρι τις εκλογές επειδή έχουμε χρέος απέναντι να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας υπεύθυνα για να γνωρίζουν τι ψηφίζουν.

Τα ψέματα της εφημερίδας που στηρίζει τον κ. Αναγνώστου δεν είναι δυνατόν να μείνουν αναπάντητα από το πρώτο ιστολόγιο της Πόλης μας.

Ακολουθεί η ανοιχτή του Μιχάλη Κουρή προς τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους της Πόλης μας.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Μπροστά στις εκλογές του Μαΐου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στον κεντροδεξιό χώρο στην πόλη είναι φέτος χειρότερη από ποτέ.
Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι κατά τα άλλα αξιόλογοι, αλλά αν δεν αποφασίσουμε να ενισχύσουμε τον έναν από τους τρεις δεν έχουμε καμία ελπίδα να διεκδικήσουμε την είσοδο στον δεύτερο γύρο των εκλογών και κατ’ επέκταση στη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου.

Ας δούμε λοιπόν μία μία τις υποψηφιότητες.

Η κυρία Πίκουλα ήταν υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του 2010. Το αποτέλεσμα που κατέγραψε ήταν μεν σημαντικό, αλλά έδειξε ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει το μεγάλο κομμάτι της παράταξης.

Ο Γιάννης Αναγνώστου, Δήμαρχος την περίοδο 2007-2010, ηττήθηκε εύκολα στις εκλογές από τον πρωτοεμφανιζόμενο Βασίλη Βαλασόπουλο, έχοντας χρεωθεί τη διάσπαση της παράταξης (αυτόνομη κάθοδο Πίκουλα), ατολμία στην λήψη των αποφάσεων και περιβάλλον που παρενέβαινε στην άσκηση της διοίκησης με αποτέλεσμα την απώλεια της εξουσίας.



Σήμερα μας ζητάει πεισματικά να τον στηρίξουμε να ξαναγίνει δήμαρχος έστω για μία μέρα χρησιμοποιώντας για συμβούλους του, όλους αυτούς που τον αμφισβητούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο χώρος χρειαζόταν φρεσκάρισμα με μία νέα υποψηφιότητα. Ο Τάσος Ευσταθίου αποφάσισε μετά από προτροπή πολλών συνδημοτών μας, να κάνει μία προσπάθεια να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του χώρου πρώτα, και έπειτα όλης της πόλης.


Αμέσως δημιούργησε προβληματισμό σε όλους τους πολιτικούς χώρους, σε κόμματα και σε φορείς. Γύρω του συσπειρώθηκαν δημότες από όλα τα κόμματα.


Συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεσμεύσεις, με μοναδικό όραμα την προσφορά στην αγαπημένη Ηλιούπολη, μία πόλη στην οποία έχει αποδείξει δρώντας επί χρόνια στα κοινά (ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) ότι γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματά της και έχει προτάσεις για τη λύση τους.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφασίσουμε ποια υποψηφιότητα πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το κόμμα την Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ότι αυτή η υποψηφιότητα ταιριάζει στο πλαίσιο αρχών (νέο πρόσωπο, έντιμο, καθαρό, έμπειρο και αξιόπιστο) που έχει θέσει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε λοιπόν και έδωσε τη στήριξη της στον ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και τον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Προσωπικά, συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ζητώ ανοιχτά τη στήριξή σας.

Με τιμή

Κουρής Μιχάλης

Πρόεδρος Τ.Ο. Ν.Δ. Ηλιούπολης

6971942634

e-mail: nd.ilioupoli@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα έλεγε η εφημερίδα τελικά!!!!ποιο χρίσμα και αηδιες!!!!5η θέση και μόλις 7%!!!!πάρτε τώρα χρίσμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε Κουρή και η ομάδα σας όλη γιατί μετα την εύκολη ήττα του κ.αναγνώστου όπως το λετε δεν φυγατε να φτιαξατε τοτε αυτό το νεο φρεσκαρισμα προσώπων αλλά όλοι καθησατε και βγαλατε ψωμάκι??εεε?? Γιατί κύριε κουρη????γιατί κύριε παρρα??? Γιατί κύρια Πιπερίδη??? Ελεοςςςς!!!σας έφαγε η μαρμαγκα τώρα????χαχαχα