ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέλειωσαν οι εκλογές και ήδη κάνουν διακοπές αυτοί που σας έλεγαν πως ασκούν αντιπολίτευση!!!!

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τέλειωσαν οι εκλογές και ήδη κάνουν διακοπές αυτοί που σας έλεγαν πως ασκούν αντιπολίτευση!!!!


Μας καθύβριζαν επί ένα μήνα , και τι δεν είπαν για εμάς επειδή σας πληροφορούσαμε χωρίς λάσπες.



Τώρα μάλλον δεν κατοικούν οι λασπολόγοι στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και το Ηλιουπολίτικο Βήμα τους κάνει διακοπές στην Μύκονο για να μας ξανασώσει λίγο πριν τις επόμενες εκλογές με "Μεσσίες" που φοβούνται και τρέμουν την ψήφο σας.

Οι δημοτικές παρατάξεις σε διάλυση κάποιες και άλλες ετοιμάζονται να μπουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Σεπτεμβρίου.

Η  "αξιωματική" Αντιπολίτευση ακόμα πανηγυρίζει για την Νίκη της Δούρου η οποία ορθώς σκεπτόμενη δεν ήρθε να χαιρετίσει τον "εκλεκτό" του ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας (του μισού βέβαια) αφού προεδρικό τον Κοκοτίνη δεν τον λες.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να κατεβάσουν κάποιον που να μας κάνει και εμάς να πιστέψουμε πως υπάρχει πιθανότητα Νίκης.

Όσο λοιπόν οι άλλοι θα κάνουν τα μπάνια τους με τους μισθούς της "κακιάς" Τρόϊκας εμείς οι άνεργοι θα κάνουμε το χόμπι μας λειτούργημα.

Πάντως μάντεις δεν είμαστε αλλά άμα συνεχίσουν έτσι τα 16 χρόνια του Γεωργάκη θα είναι στόχος για τον νυν Δήμαρχο που θα έχει στην πλάτη του (το 2019)  8,5 ήδη.

Δεν θα σας πούμε και εμείς καλό καλοκαίρι γιατί δεν είναι για τους περισσότερους από εσάς εκεί έξω που μας διαβάζετε κόντρα στους ανώνυμους διαδικτυακούς συκοφάντες μας και τους κολλημένους με Ιδεολογίες που έχουν καταδικαστεί από την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: