ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης μας ενημερώνει ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άγγελος Κάνδηλας

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Για το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης μας ενημερώνει ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άγγελος Κάνδηλας



Αγαπητέ κ. Μαρίνη
Φίλε Σταύρο.


ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ >> ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 399.973,01 ΕΥΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Την στιγμή που νεαροί αθλητές της πόλης μας αναγκάζονται λόγω έλλειψης χώρων να αθλούνται νυχτερινές ώρες δεν είναι ορθό να προκρίνονται την τελευταία στιγμή έργα βιτρίνας με υψηλό ετήσιο κόστος συντήρησης τα οποία δεν επιλύουν το πρόβλημα και δε λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της νεολαίας της πόλης μας.

Θέλω να πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή δε θα βρεθεί στο δίλημμα περί απέταξης του έργου ή ολοκλήρωσής της δρομολόγησης που κληρονόμησε.

Σε κάθε περίπτωση όμως απαιτείται ενδελεχής επανεξέταση του θέματος.

Με εκτίμηση

Κάνδηλας Άγγελος


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΥΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.Η ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κάνδηλα για την ενημέρωση και να τονίσουμε πως το ιστολόγιό μας νιώθει υποχρεωμένο να σταθεί αρωγός δίπλα σε όλα τα σωματεία της Πόλης μας. 

Γιατί ο Αθλητισμός για εμάς στις δύσκολες μέρες που περνάει η Χώρα μας είναι η μόνη διέξοδος για την νεολαία μας που θα την μάθει να αγωνίζεται για τις μεγάλες μάχες που πρέπει να δώσει ,ώστε να έρθουν οι  Νίκες που θα μας βγάλουν από το τωρινό μας χάλι.

Είναι ανεπίτρεπτο εξάλλου να έχουμε σπατάλες μια τέτοια περίοδο που μέρος της κοινωνίας μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση  και το κυριότερο να μην λαμβάνονται υπόψη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και την Δημοτική Αρχή  σε τέτοιες αποφάσεις τα ίδια τα αθλητικά σωματεία της Πόλης που θα χρησιμοποιήσουν και τα συγκεκριμένα γήπεδα. 

Δεν είναι δυνατόν να δώσουμε 400.000 ευρώ για να χρησιμοποιούμε ένα γήπεδο μια φορά την εβδομάδα ή 10 ώρες την εβδομάδα. 

Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται για την επιλογή αυτή αλλά να είσαστε σίγουροι πως θα το ψάξουμε. 

Διαφάνεια παντού και έργα που θα αποδώσουν, όχι "πέταμα" χρημάτων για έργα βιτρίνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: