ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι διαχειριστές του Ηλιουπολίτικου Βήματος ακόμα πιστεύουν πως είναι "ανώνυμοι" και πως εμείς δεν ξέρουμε πόσο αδελφές είναι

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Οι διαχειριστές του Ηλιουπολίτικου Βήματος ακόμα πιστεύουν πως είναι "ανώνυμοι" και πως εμείς δεν ξέρουμε πόσο αδελφές είναι


Συνεχίζουν να με βρίζουν και να διαδίδουν ασύστολα ψεύδη χωρίς  να παρουσιάζουν(αφού φυσικά και δεν έχουν) ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει τα γραφόμενά τους.


Βρίζουν θεωρώντας πως είναι "ανώνυμοι" διαδικτυακοί κουκουλοφόροι και τώρα μάλιστα λένε πως ίσως είναι και γυναίκες!!! για να τους φερθώ ευγενικά όπως οφείλουμε ΟΛΟΙ να φερόμαστε στο ασθενές φύλο.

Θεωρούν πως μου προξενούν ζημιά με τα ψέματα που γράφουν  ενώ στον μόνο που προξενούν ζημιά  είναι στο Υποψήφιο "Δήμαρχο" που στηρίζουν ,ο οποίος κρύβεται πίσω από τον οχετό ύβρεων που εξαπολύει το συγκεκριμένο ιστολόγιο εναντίον μας.

Δεν ξέρουμε γιατί το κάνει και σε τι αποσκοπεί αλλά σίγουρα δεν θα μείνουμε απαθείς στις συνεχείς επιθέσεις ενός ιστολογίου που υπάρχει ΜΟΝΟ για να διαφημίζει την δική του υποψηφιότητα.

Τώρα ανακάλυψαν πως ήμουν σε έμμισθη θέση σε Τοπική Εφημερίδα επί Δημαρχίας Αναγνώστου οι αδελφές του Ηλιουπολίτικου Βλήματος.

Δεν είχα όμως δυστυχώς για αυτούς , είναι ακόμα μια λάσπη τους που δεν με αγγίζει.

Έμαθαν και το διαδίκτυο αυτοί που δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά !!!

Που να τους βρείτε βρε άθλιοι τους 700 επισκέπτες ;

Είσαστε και τυφλοί και δεν είδατε από χθες τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για τον μήνα Μάϊο.

Στην θέση 2062 είναι και είσαστε στις 14.427!! που να τους βρείτε τους 700 βρε τυχάρπαστοι που νομίζετε πως θα ασχολιόμουν μαζί σας εάν δεν ήξερα τι καπνό φουμάρετε.

Λέτε να μην γνώριζα εγώ το "πιστό" σκυλί του Σαμαρά στην Ηλιούπολη όπως με αποκαλείται πως να σας ξετρυπώσω από τις φωλιές σας;

Όχι κ. Μωραίτη δεν θα κάνω την χάρη στα φιλαράκια σας να τους κάνω γνωστούς και σε εσάς δεν θα κάνω την χάρη να σταματήσω την κριτική μου ,σε δήθεν υποψήφιους "Μεσσίες" που θέλουν να μας σώσουν.

Η Ηλιούπολη είναι πολύ μικρή και οι δημότες της ΟΛΟΙ γνωστοί.

Όχι δεν γελάει κανείς μαζί μου γιατί δεν είμαι του σιναφιού σας και αυτό το ξέρουν ΑΠΑΝΤΕΣ .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: