ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σπάμε την ομερτά της σιωπής και δημοσιοποιούμε τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για τον μήνα Μάϊο

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σπάμε την ομερτά της σιωπής και δημοσιοποιούμε τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για τον μήνα Μάϊο

Μόλις 22.555 χρήστες είναι τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που βρίσκεται στη θέση 2.062 της alexa.com για τον μήνα Μάϊο.
Υπάρχουν βέβαια 34.503 προβολές σελίδας για τον ίδιο μήνα και 25.555 περίοδοι σύνδεσης. Όμως πιστέψτε μας είναι πολύ λίγες για εμάς που ήμασταν από τα πρώτα ιστολόγια και ήμασταν μέχρι και το 2009 αλλιώς συνηθισμένοι σε τέτοια στατιστικά.

Στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν έχουμε καν google analytics αφού δεν σκοπεύαμε  να ασχοληθούμε επαγγελματικά με ένα τοπικό ιστολόγιο και φυσικά τα στατιστικά του θα ήταν πολύ μικρότερα αφού βρίσκεται στη θέση 3.157 της  alexa.com

Τα άλλα ιστολόγια και sites της Πόλης μας απλώς δεν υπάρχουν διαδικτυακά για να το πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς ωραιοποιήσεις.

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν πως υπάρχουν διαδικτυακά με 200-300 επισκέψεις την ημέρα. Εμείς λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και δημοσιοποιούμε στοιχεία που είναι θεωρητικά εις βάρος μας.

Όσοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες απλώς δεν έχουν καταλάβει που έμπλεξαν.

Ακόμα και τα μεγάλα sites πλέον δεν αμφισβητούν τις μετρήσεις της alexa.com που έχουν έρθει πολύ κοντά στα πραγματικά στοιχεία.

Συνεχίζουν όμως να τις αμφισβητούν όσοι δεν έχουν καλή θέση.

Μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς αλλά δεν θέλουμε γιατί απλούστατα έχουμε μάθει τόσο καιρό πως οι αμφισβητίες είναι σαν τα πολιτικά κόμματα που αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις όταν τους δίνουν χαμηλά ποσοστά.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια αμερικανική εταιρεία που έχει εμπορική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο να δώσει σε ένα ανύπαρκτο για την διεθνή κατάταξη ιστολόγιο όπως το δικό μας την καλύτερη θέση από τους "ανταγωνιστές" μας.

Εάν δεν γράφουμε ειδήσεις για 2-3 μήνες σίγουρα θα μας περάσουν όλοι αυτοί που τώρα είναι πίσω μας.

Εύκολα και χωρίς κόπο μπορούν να μας περάσουν εάν αναρτούν 10-20 ειδήσεις την ημέρα και εμείς 1-2 .

Σε καμιά άλλη περίπτωση όμως ,γιατί όπως όλοι γνωρίζετε κάποιος μπαίνει σε ένα ιστολόγιο για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Και εμείς εδώ είμαστε τόσο καλοί στο να προβάλλουμε τις ειδήσεις μας που εάν είχαμε έναν καλό διαφημιστή όπως τον κ. Παπαδόπουλο μαζί μας θα κάναμε θαύματα.

Και για να τελειώνουμε καμιά απολύτως κόντρα δεν έχουμε με το site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ παρά μόνο πως αντιπροσωπεύουμε διαφορετικά πράγματα και μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος.

Αριστερά αυτοί; στα δεξιά του πολιτικού χάρτη εμείς που βέβαια ως φιλελεύθεροι εθνικιστές αμφισβητούμε χρόνια αυτή την πολιτική γεωγραφία.

Π.χ εάν ήταν στη παρούσα βουλή ένα κόμμα σαν της Λεπέν στη Γαλλία θα ήταν πιο δεξιά από την Χρυσή Αυγή ή στα αριστερά του;

Θα ήταν πιο κοντά στη ΝΔ του Σαμαρά ή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ του κ. Βενιζέλου;

Αυτά και καλή συνέχεια ..........

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: