ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόλις 28 χρονών ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μόλις 28 χρονών ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών!



Ο γεννηθείς μόλις το 1986 κ. Δημητρόπουλος Άγγελος θα είναι από το Σεπτέμβρη ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας!

Ο κ. Δημητρόπουλος επανεξελέγη για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαϊου λαμβάνοντας 515 σταυρούς, ενώ στην προηγούμενη θητεία του ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Είναι επιχειρηματίας που ασχολείται με κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων ενώ έχει τελειώσει Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο ίδιο Πανεπιστήμιο στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με νέες τεχνολογίες.

Ιδού τι έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook μόλις ανακοινώθηκε η είδηση:

"Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος με τίμησε με την επιλογή του, ορίζοντάς με Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας.
Η ευθύνη είναι βαριά αλλά θα τα καταφέρω.
Ευχαριστώ τους προκατόχους μου κ. Νικηφόρο και Χατζηδάκη για την τάξη που έβαλαν στα Οικονομικά του Δήμου αλλα και τον κ. Παπαδόπουλο και την κα. Μαρκουλάκη για τις βάσεις που έθεσαν στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: