ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας το 2019

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας το 2019

Ετοιμάζονται από τώρα οι δημοτικές παρατάξεις αφού σε λίγες μέρες θα ορκιστεί το νέο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ΚΑΘΑΡΣΗ αφού η λάσπη που δεχθήκαμε από τους δήθεν σωτήρες με τα παχιά λόγια και πορτοφόλια δεν μας πτοεί.
Οι θέσεις μας γνωστές και αναρτημένες για να τις διαβάζει κάθε Ηλιουπολίτισσα και Ηλιουπολίτης.

Στο σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε ελπίζουμε ο κ. Ντινόπουλος να οδηγήσει τους υπευθύνους ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο προηγούμενος Υπουργός ο κ. Μιχελάκης είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα και μας είχε βοηθήσει με στοιχεία να σας αποκαλύψουμε τι γίνονταν στα δημοτικά συμβούλια και πόσα χρήματα κατασπαταλήθηκαν από την διοίκηση.

Η σιωπούσα διοίκηση που ποτέ δεν μας είπε επίσημα πόσα χρέη παρέλαβε από τον Γεωργάκη θεωρεί πως το σκάνδαλο θα κουκουλωθεί αφού έχει σχεδόν διαδημοτική κάλυψη.

Για την νυν διοίκηση είναι μια μοναδική ευκαιρία να συμβάλει στην καταπολέμηση της διαφθοράς αφού το έργο της στους χαλεπούς καιρούς μας κρίνεται ικανοποιητικό μόνο σε όσους απλώς θέλουν ένα νοικοκυρεμένο Δήμο χωρίς προοπτική.

Γιατί όσο δεν αναζητούνται πόροι πέρα από τα κοινοτικά κονδύλια και την κρατική χρηματοδότηση τόσο εμείς θα δικαιωνόμαστε για την πορεία της Πόλης που θα είναι στάσιμη όσον αφορά μεγάλα έργα τα επόμενα χρόνια.

Άραγε πως η Πόλη θα αποτελέσει πόλο έλξης για όμορους δήμους όταν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας καταφεύγουν σε αυτούς ακόμα και για τα πιο απλά τους ψώνια;

Τι τύχη μπορεί να έχει ένα εμπορικό κατάστημα της Πόλης όταν δεν είναι ανταγωνιστικό σε τιμές;

Θα γίνουμε και άλλο κακοί και θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες τιμοκατάλογο καφέ της Αθήνας για να δείτε και μόνοι σας πως οι τιμές της αγοράς της Πόλης μας ενώ μειώθηκαν δεν είναι ανταγωνιστικές με τιμές άλλων περιοχών της Αττικής.

Τότε θα αρχίσουν να μας βρίζουν και κάποιοι καταστηματάρχες της περιοχής που ζουν σε άλλο κόσμο και ζητάνε 4 ευρώ για έναν καφέ λες και είμαστε δίπλα στην παραλία!!!


Τραγικές τιμές παρατηρούνται και στην αγορά ρούχων που θεωρεί τον Ηλιουπολίτη και την Ηλιουπολίτισσα τελείως μαλ@κ@ που έχει αυτή την εποχή λεφτά για πέταμα.

Από τώρα λέμε προς τους επίδοξους Δημάρχους της Πόλης μας πως χωρίς κοστολογημένο πρόγραμμα και χωρίς προτάσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα περάσουν από εμάς δύσκολα.

Όπως βέβαια δύσκολα τα βγάζει πέρα μαζί μας και η εκάστοτε δημοτική αρχή αφού εμείς είμαστε παιδιά της "ζούγκλας" και έχουμε μεθόδους αντισυμβατικές και τελευταίος και παράνομες για να τους ξεβρακώνουμε.

Αρκεί μια κρυφή κάμερα για να αποτυπώσει πως εν έτη 2014 οι πολίτες μας εξακολουθούν και ζητάνε λεφτά για νταβατζιλίκια, για γρηγορόσημα και γενικότερα για να μπορείς όχι να ζήσεις αξιοπρεπώς αλλά απλώς για να επιβιώσεις.

Σπάμε την ομερτά της σιωπής δίνουμε στις αρμόδιες αρχές υλικό για να ασκήσουν διώξεις και συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην εξυγίανση μιας "μηχανής" που για δεκαετίες δεν έχει κανένα κανόνα ΗΘΙΚΗΣ και λατρεύει το ΧΡΗΜΑ.

Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι προσπαθούν να εμποδίσουν το ρεπορτάζ μας και επιφυλλασόμαστε να βγούμε εάν χρειαστεί και μπροστά γιατί για εμάς η κριτική δεν είναι θέμα επιβίωσης αλλά στάση ζωής.

Το πάρτι έχει τελειώσει και όσο και εάν παρατηρούμε οπισθοδρόμηση από πλευρά της συγκυβέρνησης στο θέμα αυτό εμείς είμαστε αισιόδοξοι πως ο λαός πλέον αναζητεί ΤΙΜΩΡΙΑ και όχι χάιδεμα όσων μας "βούλιαξαν".


Ηλιούπολη χωρίς όρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: