ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηλιούπολης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηλιούπολης



Ανακοίνωση για τη σύναψη , σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων διάρκειας δύο (2) μηνών και συγκεκριμένα ώς εξής:



ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1 .Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα ( καταδίκη , υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

4. Να είναι άνεργοι ( σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994).

5. Να είναι δημότες του Δήμου Ηλιούπολης ( σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994).

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα Πιστοποιητικό γεννήσεως , προκειμένου για υποψηφίους οι οποίοι είναι άγαμοι.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεως του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός ( υποψήφιος ) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης του ( έναρξη λήξη) .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι υποψήφιοι που έχουν εργαστεί στο Δήμο με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τα Νομικά Πρόσωπα κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο κατατάσσονται στο τέλος του πίνακα κατάταξης και προσλαμβάνονται μόνο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η πλήρωση των θέσεων από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του "Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης - Γρηγόρης Γρηγορίου" που βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης οδός Μεσσηνίας και Δαμασκηνού, Τ.Κ. 16342, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών στη Διεύθυνση Προσωπικού, υπ' όψιν κας Ψυρροπούλου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 2109922899 & 2109944001), εντός προθεσμίας 5 ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: